Saobraćajna nesreća kod Prokuplja: Povređena tri mladića, vozač "forda" sleteo sa kolovoza jer je bio pripit?

Do saobraćajne nezgode je došlo, najverovatnije, usled neprilagođene brzine

  • 1

U saobraćajnoj nezgodi koja se tokom noći desila na seoskom putu Mršelj-Merovac kod Prokuplja teško su povređene tri mladića, od kojih je jedan maloletan.

Snažni tresak se prolomio između Niša i Aleksinca: "Golf" sleteo u jarak, roditelji izvlačili decu dok su vrištala (FOTO SA LICA MESTA)

Do saobraćajne nezgode je došlo najverovatnije usled neprilagođene brzine uslovima puta. Vozač "forda", S. A. (22) sleteo je sa kolovoza. On je zadobio teške povrede, kao i N. S. (23) i šesnaestogodišnji mladić, koji su bili u kolima. Sva trojica su zadobila povrede glave, ramena i kukova.

Hitna pomoć Doma zdravlja Prokuplje primila je poziv u subotu oko 1.30 časova, izašla na teren i pružila pomoć povređenima, a nakon toga prevezeni su u prokupačku bolnicu na dalje lečenje.

Kao nezvanično saznajemo, vozač je bio pod uticajem alkohola.

VIDEO: Saobraćajna nezgoda na mostu na Adi

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista senior

    30. jun 2018 | 11:28

    To je samo rezultat noćnog života mladih ljudi željnih provoda, ako oni sami sebi ne pomognu drugi to ne mogu u ovo današnjem surovom vremenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA