ZVANIČNO: Predsednički izbori u Rusiji 18. marta

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je juče da će na predstojećim predsedničkim izborima učestvovati kao nezavisan kandidat, uz konstataciju da opozicija nema "snažnog kandidata"

  • 1

Predsednički izbori u Rusiji biće održani 18. marta sledeće godine, odlučio je danas Savet Federacije, gornji dom Federalne skupštine Rusije.

Rijaliti zvezda i novinarka Ksenija, koja će se kandidovati na izborima, pitala Putina zašto se plaši opozicije. Njegovi odgovori su je poklopili (FOTO) (VIDEO)

Odluka, koja je doneta jednoglasno, biće objavljena u roku od pet dana, nakon čega zvanično može da počne predizborna kampanja, prenosi TAS S:

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je juče da će na predstojećim predsedničkim izborima učestvovati kao nezavisan kandidat, uz konstataciju da opozicija nema "snažnog kandidata" koji bi mu se suprotstavio.

Putin (65) je, na godišnjoj konferenciji za novinare, rekao da već ima predizborni program i da se nada podršci više od jedne političke partije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    15. decembar 2017 | 09:32

    ja sam do skoro podrzavao putina vise nego sebe,dok nisam doznao mnoge informacije o ruskoj radikalnoj stranci,putin je predsednik zato sto ga drze svi i sve a ovi radikali nece da im čečeni komanduju rusijom,tako da ja nisam vise za putina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA