Tužna božićna priča: Usamljeni deka nije hteo da bude sam za praznike, pa je zalepio oglas u supermarketu koji je sve rastužio (VIDEO)

Devojka koja je videla oglas, objavila ga je na svom Fejsbuk profilu krajem novembra i napisala: "Kada sam pročitala oglas, slomilo mi se srce"

  • 3

Usamljeni penzioner (79), poznat samo kao gospodin Kune, nije želeo da bude sam na Božić, pa je dao oglas u berlinskom supermarketu. Na oglasu je pisalo "Gde penzioner, udovac, može da nađe mesto da provede Božić?", piše stern.de. Supruga mu je preminula pre tri godine, nedelju dana uoči Božića.

Tužan oglas koprivničkog deke (90): "Tražim ženu bez penzije da se uda za mene"

Žena koja je videla oglas, objavila ga je na svom Fejsbuk profilu krajem novembra sa zatamnjenim podacima i napisala: "Kada sam pročitala oglas, slomilo mi se srce. Možda će mu neko pomoći i ispuniti njegovu želju". Njena objava podeljena je više od 6.800 puta. Sada, samo nekoliko dana pre Božića, berlinskom penzioneru, ispunjena je želja.

Printskrin/Youtube: i&u TV

Naime, žena koja je objavila post na Fejsbuku, Lisa Gobel (27), provešće Božić sa penzionerom. Pozvala ga je da se pridruži njoj i njenoj porodici. Sreli su se nekoliko puta tokom par nedelja, a penzioneru je pokazala komentare njenog posta na Fejsbuku – ljudi iz cele Nemačke želeli su da mu pomognu.

Čovek nije mogao da veruje! On je novinarima rekao da je bio u braku sa Brižit, čak 54 godine. Starac nije u kontaktu sa svojim sinom i nije želeo da provede Božić sam. Kada su mu umrla dvojica prijatelja, odlučio se na oglas.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bs kv

    24. decembar 2017 | 07:13

    Zašto mi ovo liči na mene ako slučajno nadživim svoju bolju polovinu? Sve je više usamljenosti među starima?

  • Belasica

    24. decembar 2017 | 10:23

    Svaka čast, dobroj ženi!

  • Donja Murtulica

    24. decembar 2017 | 14:15

    Tužno je što ima sina a prinuđen je da od drugoga traži da mu pomogne u usamljenosti. Razlog za to postoji ali je tužno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA