Kako Tramp i Melanija proslavljaju Božić? (VIDEO)

Američki predsednik provodi praznike u svojoj vili u Palm Biču na Floridi, a kako je agencija izvestila, njegovo božićno veče i prvo od kako je na poziciji predsednika, bilo je prilično zauzeto

  • 0

Američki predsednik Donald Tramp praznike provodi u svojoj vili Mar-a-Lago na Floridi, a njegova božićna večera bila je veoma bogata i to ne samo zato što joj je prisustvovala njegova porodica.

Tramp i Melanija na Badnje veče odgovarali deci na pitanja o Deda Mrazu (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bela kuća je, kako navodi AP, saopštila da se na meniju našla ćurka, govedina, kukuruz, krem od kelja, mafini i pire krompir i ćureći sos.

Foto: Tanjug/AP

Tramp je takođe mogao da se opredeli za različita jela od povrća, morsku hranu poput lokalne ribe i školjki kao i za različite deserte.

Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik provodi praznike u svojoj vili u Palm Biču na Floridi, a kako je agencija izvestila, njegovo božićno veče i prvo od kako je na poziciji predsednika, bilo je prilično zauzeto.

Foto: Tanjug/AP

On je pozdravio vojnike koji se bore u inostranstvu, igrao golf, pričao telefonom sa decom o Deda Mrazu i večerao sa porodicom.

On je i putem video snimka izrazio zahvalnost članovima vojske, Mornarice, vazdušnih snaga, Obalske straže i Marinskog korpusa SAD.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA