≫ 

Devojčica (2) nestala u šumi, a pronašli su je posle 15 sati: Sada su sve oči uprte u majku koja je bila pored oborenih kolica (VIDEO)

Snimak koji je nastao tom prilikom prikazuje trenutak kada spasioci prilaze devojčici kroz gusto granje

  • 0

Dvogodišnju devojčicu, koja je nestala u utorak uveče u Džordžiji, pronašla je spasilačka ekipa u šumi posle 15 sati potrage. Devojčica je noć provela u šumi, a dirljivi trenutak njenog pronalaska zabeležen je na snimku.

Vatrogasci iz grada Port Ventvort objavili su na Fejsbuku da je devojčica Kamiah Vicks nestala uveče. Nadležni su odmah krenuli u potragu, a prečešljali su područje izvan Savane, prenosi Foks njuz.

Prema njihovim rečima, majka devojčice je bila uznemirena kada su je videli pored jezera, gde su se nalazila i oborena dečija kolica.

Pojavila se velika bela ajkula u morima oko nas: Iako su veće šanse da se udavite nego da vas ona ubije, evo šta nikako ne smete da radite

Nakon što su vlasti pretražile vodu, pažnju su usmerile na šumski deo područja.

Posle višečasovnog pretraživanja guste šume, pronašli su devojčicu u sredu pored jednog drveta. Devojčica je noć provela u šumi, ali na sreću sve se završilo bez većih posledica.

Snimak koji je nastao tom prilikom prikazuje trenutak kada spasioci prilaze devojčici kroz gusto granje. Na snimku se čuje glas koji govori "tamo je dete, locirali smo je" a onda se vide spasioci koji trče u njenom pravcu.

Jedan od njih je zatim uzima u naručje.

- Spasiocima je pao kamen sa srca kada su je ugledali. Devojčica je bila vruća i imala je nekoliko ogrebotina na sebi, ali je u dobrom stanju - rekla je policija.

Kako piše Foks njuz, majka devojčice je odvedena u bolnicu i nju će ispitati policija.

Za sada nije poznato kako je i zbog čega devojčica završila u šumi.

VIDEO: Devojčica i pas vreme provode u KAVEZU

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA