≫ 

Ove KATASTROFE pokazuju koliko je retrogradni Merkur ZAISTA opasan

Ovo je vreme kada stručnjaci očekuju potpuni haos

  • 8

U vreme retrogradnog Merkura možemo da očekujemo brojne probleme, a do ovog veoma važnog astrološkog događaja dolazi 3 puta godišnje i traje 3 nedelje.

Trenutni retrogradni Merkur počeo je 9. aprila i trajaće do 9. maja.

Ovo su neki skoriji primeri koji jasno pokazuju kako nikako ne treba potcenjivati ovu pojavu.

Sportski haos

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Olimpijske igre u Londonu počele su 27. jula 2012. godine za vreme retrogradnog Merkura, a sve do početka ovog važnog sportskog događaja bilo je haotičnih dešavanja koja su dovela do bronih praznih sedišta na glavnom stadionu i prodaje lažnih karata.

Tokom ceremonije dodele medalja organizatori su podigli zastavu Južne Koreje umesto Istočne Koreje.

Dve godine kasnije, na Olimpijskim igrama u Sočiju, svega nekoliko sati nakon što je Merkur postao retrogradan, bilo je brojnih izveštaja da se atletičari žale na borilišta, smeštaj, toalete i curenje vode.

Politički haos

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Merkur je bio retrogradan 7. novembra, tokom brojnih problema sa glasačkim listićima tokom političkih izbora u Americi i zbog toga finalni rezultati nisu bili poznati skoro mesec dana.

U klasičnom maniru problema sa komunikacijom koje Mwerkur donosi, oba predsednička kandidata proglašena su za pobednike od strane različtih medija u različitim državama SAD.

Slična stvar dogodila se i u Velikoj Britaniji 6. maja 2010. godine. Merkur je ponovo bio retrogradan i glasanje je bilo toliko napeto da je bilo potrebno 6 dodatnih dana da dođe do formiranja koalicione vlade između

Dejvida Kamerona (Konzervativna stranka) i Nika Klega (Liberalne demokrate). Kada je Merkur retrogradan, ništa ne možete da uzmete zdravo za gotovo.

Još jedan politički problem desio se 20. januara 2009. u Americi. Prilikom inauguracije predsednika Baraka Obame, određeni dokumenti nisu stigli do svih na vreme i on je morao da ponovi zakletvu narednog dana.

Ekstremno vreme

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Postoje brojni primeri ekstremnog vremena kada je Merkur retrogradan. Putevi bivaju poplavljeni ili prekriveni snegom, aerodromi se zatvaraju i dolazi do brojnih prirodnih katastrofa.

Klasičan primer ovoga desio se u aprilu 2010. godine usled pepela koji je izbacivao vulkan na Islandu. Erupcije su počele 12. aprila, svega nekoliko dana nakon što je Merkur postao retrogradan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    11. april 2017 | 18:05

    Retrogradan merkur pa stvorio istočnu koreju

  • Gogiii

    11. april 2017 | 19:09

    Manite se astrologije i vracanja ili idete pod mac bato...

  • Jupiter

    11. april 2017 | 20:59

    Za Obamu i zakletvu nije tacno da su izostali dokumenti. Nego tokom polaganja zakletve, sudija koji je citao zakletvu a Obama ponavljao, ispustio je ceo red u tekstu. Tebe bas siba ovaj merkurije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA