≫ 

Muškarci oprezno: Ovo su 3 najopasnije poze u seksu

Fraktura penisa nije retka pojava, naprotiv. Dovoljno je da ste na nekom nezgodnom mestu, i da imate loš oslonac, a onda jedan "kvrc" pokvari sve

  • 1

Iako su jedne od najuobičajenijih poza za vođenje ljubavi, misionarska poza, pseća i ona u kojoj je žena gore, one su ujedno i najopasnije poze u seksu.

Ovo su najbolje seks poze kada napunite 30, 40, 50 i 60 godina

Tri poze u seksu koje muškarci ne vole

U istraživanju koje je objavljeno u Međunarodnom časopisu o istraživanju impotencije, doktori su analizirali pozicije u seksu i otkrili koje su najopasnije za muškarce.

Istraživanje je otkrilo kako je pseća poza najopasnija jer je u čak 41 % zabeleženih slučajeva frakture penisa došlo upravo u toj pozi. Do iste povrede došlo je u 25 %slučajeva tokom misionarske poze, dok je poza u kojoj je žena na vrhu na trećem mestu popisa najopasnijih.

Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF

Uprkos činjenici da muškarci obožavaju pseću pozu, ona može biti poprilično opasna jer muškarac penisom može udariti u karličnu kost žene i tako se povrediti.

Tu pozu smatramo najopasnijom pogotovo ako se izvodi na ivici kreveta. U trenutku možete pasti s kreveta i zaraditi bol kakvu još niste osetili.

Bitno je čvrsto stajati na nogama i držati kukove žene kako do takvih nezgoda ne bi dolazilo. Sigurnije je tu pozu "odraditi" na podu nego na krevetu, savetuje seksualni stručnjak Trejsi Koks.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA