Pronašla je srodnu dušu uz pomoć ovih 7 znakova i otkriva kako da ih i vi prepoznate

Potraga za srodnom dušom je nešto što životu daje smisao i energiju

  • 1

Mnogi ljudi koji su sami u potrazi su za srodnom dušom koja će njihovom životu dati pravi smisao i učiniti ih srećnima i ispunjenima.

10 svetskih znamenitosti ispred kojih ćete pronaći ljubav

Koliko je teško i sa čime se sve treba suočiti u ovoj potrazi podelila je sa nama Roni En Rajan.

-Kada sam napunila 40. godinu bila sam šokirana jer sam još uvek singl. Kako sam za ime svega došla do ove brojke, a još uvek se nikome nisam obavezala? Iskreno, bila sam prestravljena jer sam još uvek razmišljala o braku i pitala se kako se meni ovako nešto desilo.

Foto-ilustracija: Foter/Edgar Barany

Onda sam se ozbiljno dala u potragu za pravom ljubavi. Nakon duge potrage, odlučila sam da uradim šta god samo da počnem da upoznajem mnogo muškaraca. Htela sam da upoznam muškarca koji ima dobro srce i ljubazan je, zabavan, atraktivan, zaposlen i koji će prihvatiti moje poglede na život. Povezivanje sa čovekom koji bi bio moj partner i srodna duša je bio moj novi cilj.

Za 15 meseci, izlazila sam sa 30 muškaraca i na kraju sam završila sa Polom, čovekom za koga sam se udala. Smejem se dok ovo pišem jer smo upravo proslavili 13. godišnjicu braka i da vam kažem nešto – on je i danas neodoljiv i zasmejava me. Na prvi pogled nije mi delovao kao neko ko je pravi za mene jer smo bili tako različiti.

Evo kako sam znala da sam naišla na moju srodnu dušu jer sam pravilno protumačila sledeće znakove.

Foto: pixabay.com

1. Na kraju prvog sastanka on me je otpratio do auta, pitao me da li može opet da me vidi i poljubio u obraz pre nego je otišao do svog auta. Kada me je pri tom pitao kada sam opet slobodna, ustreptala sam jer mi je tako pokazao da me želi.

2. Na trećem sastanku kada smo se prvi put poljubili, bili smo na plaži i mesečina je obasjavala nebo. U tom trenutku sam videla zvezdu padalicu. Još jedan znak!

3. Na sledećem sastanku kasnio je sat vremena, a kada se pojavio na vratima bila sam besna kada mi je dao cveće i izvinio se zbog kašnjenja. Ispostavilo se da se zadržao jer je pomagao nekoj bakici koja je sa troje unučadi ostala u kolima koja su se pokvarila na sred ulice. Dobro srce na vidiku!

4. Osećala sam se rasterećeno i opušteno sa njim za razliku od drugih momaka sa kojima sam bila. Bilo je sjajno provoditi vreme sa njim što mi je mnogo značilo.

Foto-ilustracija: Profimedia

5. Nisu nam svi pogledi na život bili isti, ali su se dopunjavali što je još važnije. Ukazao mi je na neke stvari koje nisam primećivala, kao i ja njemu.

6. Sa njim sam osećala da mogu da budem ranjiva, ali i blesava ako mi tako dođe.

7. Imala sam čudan san kada smo prvi put proveli noć zajedno. Sanjala sam kako me je zaprosio, a ja sam ga pitala da li bi on mene štitio. On se spustio na kolena i rekao da će to činiti dok je živ. Tada sam znala – on je taj!

Ovih sedam znakova mi je pomoglo da shvatim da je on onaj pravi za mene. Odvojite vreme i obratite pažnju na osobu sa kojom ste ili onu sa kojom želite da budete, poručila je ona.

Napravite sami svoj vodič do srodne duše i sledite ga. Put je pun rupa i krivina, ali se isplati preći ga.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA