• 1
 ≫ 

Šta povezuje kompaniju iz Grčke sa Google Inc. u Njujorku?

 ≫ 

U industrijskoj zoni Kilkis, u Grčkoj, od 1988. godine sijaju aluminijumski profili na proizvodnoj traci male porodične firme, porodice Milonas. U početku, mala porodična firma sa 27 zaposlenih, danas stoji kao kompanija koja broji preko 2.200 radnika širom sveta

  • 1
Alumil Foto: Promo

Posle 30 godina postojanja, Alumil postaje prisutan u 60 zemalja među kojima su Nemačka, SAD, Rusija, Francuska, sa preko 10.000 partnera i 28 predstavništva.

Ipak, Alumil je jedna od retkih kompanija koja u svom poslovanju može da referiše na saradnju sa multi-milionskim klijentom kao što je Google.

2008. godine ALUMIL osniva ogranak ALUMIL North America u Sjedinjenim Američkim Državama. Već 2013. godine dolazi porudžbina za isporuku 3.500 prozora za sedište kompanije Google Inc. u Njujorku. Ovaj projekat ubrzo postaje sinonim za prodor na američko tržište, a inovativni sistemi koje implementira Alumil dobijaju kredibilitet i reputaciju.

Alumil Foto: Promo

Ovaj izuzetan uspeh iz kompanije Alumil opisuju:

- Sve ove godine nas vodi naša strast u stvaranju izuzetnih aluminijumskih sistema, kako bi milionima ljudi koji su nam verovali, osigurali prijatne trenutke i ispunili njihove domove svetlošću, bezbednošću i toplinom.

U našem poslu je veoma naglašen kontrast između industrijske složenosti u kreiranju arhitektonskih aluminijumskih sistema s jedne strane i osećaja sigurnosti i udobnosti koji se pruža krajnjem korisniku, s druge strane, ističući da su neke stvari koje se same po sebi podrazumevaju u našoj svakodnevnoj rutini rezultat ALUMIL-ove industrijske ekspertize.

U nekoliko poslednjih meseci kompanija Alumil slavi svoj 30. rođendan u gradovima Srbije u kojima imaju svoja predstavništva.

- Počeli smo sa Beogradom, preko Novog Sada, Čačka u kome je ALUMIL započeo svoj put u Srbiji, Jagodinom I na kraju poslednja proslava organizovana je u Nišu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>