• 0
 ≫ 

Unapređen program lojalnosti NIS-a

 ≫ 

Gorivo na odloženo uz „Sa nama na putu“ karticu

  • 0
Nis sa nama na putu Foto: Promo

Svako ko usled prirode svog posla veliki deo dana provodi u putu zna da nepredviđene okolnosti nisu retka pojava, a gužve, radovi i promene planova u toku vožnje sve češće postaju deo svakodnevice. Za sve one čiji posao zavisi od četiri točka, pun rezervoar i brza i kvalitetna usluga predstavljaju imperativ koji doprinosi efikasnijem upravljanju vremenom i novcem, kao i boljoj optimizaciji troškova.

Kao vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu, NIS konstantno radi na poboljšanju kvaliteta proizvoda i usluga na preko 310 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom Srbije. U želji da odgovori na zahteve i potrebe svojih potrošača kao i da opravda njihovo poverenje, NIS se u saradnji sa Sberbank Srbija opredelio za unapređenje svoje kartice „Sa nama na putu“ dodajući joj platnu funkciju, a samim tim i mogućnost odloženog plaćanja, i to do 15. dana u narednom mesecu, prilikom kupovine goriva, robe i usluge na svim benzinskim stanicama NIS-a.

Unapređena „Sa nama na putu“ kartica lojalnosti rezultat je uspešne saradnje vodeće naftne kompanije na domaćem tržištu i Sberbank Srbija, a NIS je ovim inovativnim rešenjem poboljšao praktičnost same kartice i svojim potrošačima znatno olakšao plaćanje goriva i dopunskog asortimana porizvoda, i to na odloženo, do 45 dana. Na taj način, zahvaljujući unapređenoj funkcionalnosti kartice, potrošačima se pruža mogućnost da dodatno optimizuju i preraspodele novčane troškove, u zavisnosti od njihovih potreba i mogućnosti.

Glavnu prednost unapređene „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti čini jednostavan i brz proces podnošenja zahteva, bez potrebe odlaska u banku ili potrebe za dostavljanjem obimne dokumentacije. Postupak aktivacije platne funkcionalnosti kartice lojalnosti se završava u tri jednostavna koraka. Sa važećom ličnom kartom, vozačkom dozvolom i „Sa nama na putu“ karticom zahtev se predaje na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama i, ukoliko se ispunjavaju uslovi, platna funkcija kartice će biti aktivirana i spremna za upotrebu već u narednih nekoliko dana.

Posebna pogodnost unapređene „Sa nama na putu“ kartice ogleda se u jednostavnoj proceduri izmirenja obaveza po kartici, koje potrošač može da uplati na određenim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, potpuno besplatno i bez odlaska u banku. Dodatno, korisnicima programa lojalnosti na raspolaganju je i mobilna aplikacija putem koje potrošači u svakom trenutku mogu dobiti osnovne informacije o statusu platne kartice, mesečne potrošnje, računa kao i o stanju bonus poena kojima raspolažu na kartici.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>