• 19

Oni su najbogatiji klinci sveta: Teški su milijarde dolara, a sve su nasledili od bogatih roditelja

Na listi najimućnije dece na planeti za 2019. godinu našli su se samo mališani kojima je novac stigao u nasleđe

  • 19
Suri Cruise, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Blue Ivy Carter,  Prince George

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Najveći broj bogate dece na svetu stekao je bogatstvo rođenjem, pa iako su se ranije na listama najimućnije dece sveta nalazili i neki koji su novac zaradili sami, na listi portala "Money.Inc" za 2019. godinu isključivo su deca slavnih i bogatih roditelja, prenosi Investitor.me.

Na vrhu liste najimućnije dece na svetu u 2019. je princ Džordž Aleksander Luis, takođe poznat kao princ Džordž od Kembridža, čije se bogatstvo procenjuje na više od milijardu dolara.

Rođen 22. jula 2013. godine, mladi princ je član britanske kraljevske porodice i treći je na redu za nasledstvo britanskog trona. Za svoje bogatstvo može da zahvali pravima koja je stekao po rođenju zbog svog položaja u kraljevskoj porodici. Najstariji je sin princa Vilijama, vojvode od Kembridža, i Kejt, vojvotkinje od Kembridža.

princ Džordž, princeza Šarlot, venčanje, Pipa Midlton

Princ Džordž i princeza Šarlot Foto: Tanjug/AP

Smatra se da njegova mlađa sestra, princeza Šarlot, ima neto vrednost oko milijardu dolara.

Na drugom mestu sa bogatstvom od milijardu dolara nalazi se Fibi Adel Gejts, ćerka Bila i Melinde Gejts, koja nije u centru pažnje i na internetu nema mnogo informacija o njoj. Uprkos tome što je najmlađe dete, navodi se da će ona postati najveći naslednik bogatstva nakon smrti roditelja, a procene su da će naslediti više od milijardu dolara.

Ćerka Bijonse i Džej-Zija, Blu Ajvi Karter već je vrlo bogata, a njeno bogatstvo nastavlja da raste, pa je zauzela treće mesto na listi najbogatije dece. Prema mnogim izveštajima, Blu Ajvi trenutno vredi oko milijardu dolara i postaće još bogatija nakon smrti roditelja.

Bijonse

Blu Ajvi Karter Foto: Guliver/Christopher Polk/Getty Images for NARAS

Suri Kruz je sa 800 miliona dolara na četvrtom mestu, a zahvaljujući slavnim roditeljima Kejti Holms i Tomu Kruzu, provela je većinu života u centru pažnje. Nju prate paparaci, a modni časopisi već pišu o njenom stilu. Većina njene procenjene neto vrednosti bazira se na nasledstvu koje će dobiti nakon smrti roditelja.

Kejti Holms sa ćerkom Suri Kruz

Suri Kruz Foto: Profimedia

Na petom mestu su Noks Džoli Pit i Vivijen Džoli Pit, koji su bogati zahvaljujući radu svojih roditelja Breda Pita i Andželine Džoli. Njihovi roditelji su povećali bogatstvo dece i prodajom zajedničkih fotografija, pa se sada njihovo bogatstvo procenjuje na 200 miliona dolara. Samo jedna fotografija snimljena prilikom rođenja blizanaca navodno je dodala milion dolara na bogatsto glumačkog para.

Blizanci Dženifer Lopez i Mark Entonija, Ema i Maksimilijan Muniz, sa 200 miliona dolara zauzimaju šesto mesto liste najbogatije dece. Otkako su rođeni, mediji neprestano prate blizance, a njihova majka je i dalje jedna od omiljenih slavnih ličnosti u Americi.

Andjelina Dzoli

Anđelina i Bred imaju troje biološke dece Foto: Profimedia

Šon Preston Federline najstariji je sin Britni Spirs i Kevina Federlajna, a Džejden Džejms je njegov mlađi brat. Kombinovana neto vrednost braće procenjuje se na 200 miliona dolara i nalaze se na sedmom mestu. To je uglavnom zbog bogatstva njihove majke, ali dvojac je takođe zarađivao od svojih pojavljivanja u časopisima i na televiziji.

Nort Vest i Sejnt Vest, deca Kim Kardašijan i Kanje Vesta vrede po 100 miliona dolara i na osmom su mestu liste najbogatije dece. Ta brojka ima potencijal za rast s obzirom na to da su roditelji dece jedan od najatraktivnijih slavnih parova i rado se upuštaju u brojne poslovne poduhvate.

Kim Kardašijan i Kanje Vest sa decom

Kim i Kanje imaju još jedno dete Foto: Profimedia

Na devetom mestu je Rouz Doroti Dorijak. Rouz je ćerka glumice Skarlet Johanson i njenog supruga, francuskog novinara Romaina Dorijaka, sa 100 miliona dolara. Iako Rouzin otac nije poznat, njena majka je izuzetno talentovana glumica koja zarađuje velike honorare za svoje filmove.

Na kraju liste je Danijelin Houp Maršal Birkhed, ćerka pokojnog J. Hauarda Maršala, naftnog tajkuna i pokojne Ane Nikol Smit, manekenke i televizijske ličnosti. Nakon smrti roditelja, Danijelin je nasledila veliki deo njihovog bogatstva. Tačna visina njenog bogatsktva nije otkrivana, ali se procene kreću u rasponu od 59 do 100 miliona dolara, navodi Investitor.me.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepo

    24. avgust 2019 | 20:57

    Neka su zivi i zdravi, i sva deca na svetu, nekom ovako nekom onako, i mi bismo svi sve svojoj deci takodje ostavili. Bigststvo nije merilo srece, ja zelim da su svi ljudi na svetu srecni...

  • daaaaaa

    24. avgust 2019 | 23:13

    Mislim da je sve to dzaba , jer , kad odrastu , potrosice mnogi na alkoholisanje , drogu I na operacije promene pola . Tako to ide kod njih . Nekako svi deluju u sustini nesrecni koliko god da imaju . Setite se ranijih slavnih licnosti kako su prolazili u zivotu i zavrsili , a bili prebogati , mnogi IZ izuzetno problematicnih porodica potekli tako da im je nezadovoljstvo zivotom prosto usadjeno IZ korena . Jadni su u sustini .

  • Jeretik

    24. avgust 2019 | 23:43

    Kada se rodiš život ti podeli karte za igru. Malo ih je uspelo da sa lošim kartama izblefira sudbinu,ali i dosta njih je uspelo da prokocka dobre. Sve u svemu "Bolje je biti nesretan sa parama, nego li biti nesretan bez para".

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>