• 1
 ≫ 

U čast Džejmsa Bonda i njegovoj ljubavi prema Astonu Martinu - Single malt viski

 ≫ 

Posebna serija škotskog viskija biće proizvedena u samo 25 primeraka

  • 1

Novi film iz serijala o tajnom agentu 007 - "No Time to Die", 25. po redu, u bioskope širom sveta treba da stigne u novembru, a upravo u tu čast, fabrika luksuznih autmobila Aston Marin udružila se sa Boumore Viskijem s jednim ciljem - proizvodnju ogrnaičene serije "single malt" viskija.

Jedan od najređih i najtraženijih sladnih viskija ikad stvorenih, biće posebno brendiran u čas tajnog agenta Džejmsa Bonda.

Limitirana serija vredeće pravo malo bogatstvo - 50.000 funti i biće proizvedena u 25 primeraka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    18. avgust 2020 | 22:29

    Kod mene u selu dole kod Blaca imas litru čiste šljive za 1000 dinara i kad je popijes limitiraš se umesto viskija sigurno barem na 2 dana.Zagarantovan provod,pevanje,urlanje,svađa,tuca,sex a moguće i započinjanje nekog rata i na kraju večeri bacanje pegle sigurno!Tako ostanes iskrivljen i limitiran barem još sutradan a delimicno i prekosutra.Posle to sve ostane u nekom lepom sećanju dok ovaj fensi viskić pamtis samo po bolu dok si vadio ček da platiš a suza ti se skupila u krajicku oka...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>