• 0
 ≫ 

MBA - titula sa kojom nećete proći neprimećeno

 ≫ 

Želja za napretkom motiviše mnoge od nas. Ali, šta se dogodi kada osetite da ste zapeli na karijernom planu? Koje opcije su vam na raspolaganju?

  • 0
COTRUGLI Foto: Cotrugli/Promo

Prekovremeni rad, preuzimanje dodatnih projekata? Čak ni to ne garantuje da će nadređeni prepoznati vaš dodatni trud. Ipak, postoji nešto čime se možete istaći, a to je MBA. Titula sa kojom ne samo da nećete proći neprimećeno, već će vam dati kredibilitet i otvoriti vrata raznim novim prilikama.

Šta je MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je vodeći standard poslovne edukacije širom sveta. Najveća vrednost programa je primenjivost stečenog znanja na različite izazove i prilike u poslovnom svetu. Podstiče kreativno razmišljanje, daje pregled aktuelnih trendova u međunarodnom poslovanju, upoznaje vas sa najnovijim tehnikama upravljanja i suočavanja sa izazovima.

Zašto MBA?

Onima koji traže promenu u karijeri MBA programi su sjajna prilika za istraživanje novih pozicija ili industrija. Ako ste pak preduzetničkog duha, MBA će vam pružiti sveobuhvatno razumevanje poslovnih principa koje će rezultirati uspešnim pokretanjem sopstvenog održivog biznisa. Sve je veći broj firmi koje svoje zaposlene šalju na MBA programe. Na taj način podstiču korporativno preduzetništvo, dobijaju maksimum od svojih zaposlenih i osiguravaju tržišnu konkurentnost.

Razmena iskustava kao jedna od najučinkovitijih metoda učenja

Najveća vrednost MBA programa je primenjivost svega što naučite na stvarne situacije u svakodnevnom poslovnom svetu. Kroz metodu studija slučaja učesnicima se omogućava rad na stvarnim poslovnim slučajevima iz celog sveta, sa naglaskom na poređenje sa lokalnim tržištima. Polaznici rade u timovima čiji članovi dolaze iz različitih poslovnih industrija. Insistira se i na timskom radu radi podsticanja razmene iskustava između učesnika, što se pokazalo najučinkovitijim načinom učenja.

Učite od najboljih

Jedna od najcenjenijih prednosti MBA programa su svetski priznati predavači koji vas najbolje pripremaju za promene koje se odvijaju u modernom biznisu i otkrivaju trikove za potpuno ostvarenje vašeg potencijala.

COTRUGLI Foto: Cotrugli/Promo

Prilika za umrežavanje

U poslovnom svetu važno je izgraditi kvalitetnu mrežu profesionalnih kontakata. Pridruživanjem MBA  zajednici nećete širiti svoje kontakte samo za vreme predavanja. Brojni događaji koji se organiziraju za alumnije predstavljaju sjajne prilike za umrežavanje sa iskusnim menadžerima u opuštenom okruženju. Veliki broj alumnija ističe upravo umrežavanje kao jedan od glavnih razloga upisa MBA programa.

Otvorite vrata poslovnom uspehu

Više od 50% onih koji imaju MBA titule u svetu su viši menadžeri ili članovi uprava. Istraživanja su pokazala da postoji rast u visini plate polaznika po završetku MBA programa. MBA titula označava svetsko priznanje vašeg znanja i sposobnosti. Bez obzira gde planirate da izgradite karijeru, MBA će povećati vaš poslovni kredibilitet.

Koji MBA odabrati?

Prilikom izbora vašeg edukacijskog partnera, važno je informisati se o poslovnoj školi čiji ćete polaznik postati. U našem regionu se COTRUGLI Business School profiliše kao lider u poslovnoj edukaciji. Škola okuplja preko 2200 alumnija, a njeni programi su međunarodno akreditovani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima garantuje prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitet predavača, iskustvo i relevantnost polaznika i dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika. „MBA program na COTRUGLIJU omogućava sistemski i sveobuhvatni pristup menadžerskom obrazovanju i kao takav otvara put uspešnoj karijeri“, kaže Katarina Vladić, izvršna direktorka u COTRUGLI-ju.

Ako razmišljate o upisu MBA programa, a želeli biste da se uverite u kvalitet i odaberete najbolji, pozivamo vas na deo online predavanja Operatoons Management, 11.-13.decembra. Iskusite COTRUGLI E/MBA program, prijavite se i izaberite svoju sesiju OVDE.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>