• 1
 ≫ 

Tri akcije koje nikada ne treba prodavati, kažu stručnjaci

 ≫ 

Jedna je vezana za imperiju Vorena Bafeta, druga za sistem plaćanja, a treća za popularnu striming platformu

  • 1
paypal Foto: Pixabay

Nikad ne reci nikad, ali ipak postoje neke deonice koje vrede kao suvo zlato, sa tendencijom da ne izgube popularnost. Ako vas zanima ovaj svet, obratite pažnju na sledeće kompanije.

1. Kompanija "Berkshire Hathaway" je u vlasništvu možda najboljeg svetskog poznavaoca akcija danas, a to je Voren Bafet. Osnovana je pre više od 50 godina, i obuhvata na desetine firmi kao što su Benjamin Moore, Brooks, International Dairy Queen, Johns Manville, Justin Brands, McLane, Business Wire, Clayton Homes, Forest River, Fruit of the Loom, GEICO, NetJets, See's Candies.

2. PayPal je kompanija dominantna u fintech areni finansijske tehnologije i digitalnih načina plaćanja. U njenom sklopu je i Venmo, noviji i brzo rastući sistem plaćanja. Vrednost PayPal-a je rasla prethodnih godina i trenutno je blizu 281 milijardu dolara. Ne zaostaje previše za MasterCard-om (322 milijarde dolara).

3. Netflix je stekao neverovatnu popularnost u poslednje vreme, pa su i tako akcije ove striming platforme na ceni. Dosta je ispred svojih rivala, što uliva poverenje investitorima, a nova beleška upućena njima - u kojoj su predočeni pozitivni rezultati iz 2020 - dodatno je uticala na skok deonica.

Video: Ribar postao milioner preko noći: Dok se šetao pored obale mora, naišao je na pravo blago.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    25. januar 2021 | 06:56

    Znaci poneti ih sa sobom na onaj svet,ili prenositi ih sa kolena na koleno,a sta je onda smisao zivota

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>