SLAVIO ARANĐELOVDAN, POLICIJA GA ODVELA: Uhapšen sin Goce Božinovske!

Pripadnici MUP-a zatekli su ga u porodičnom domu u Surčinu

  • 19
Mirko Šijan Printskrin: Instagram/mirkosijan

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske priveden je po poternici Osnovnog suda u Raški, pošto se nije pojavljivao na suđenjima povodom optužbi da je na Kopaoniku nožem povredio mladića. Pripadnici MUP-a zatekli su ga u porodičnom domu u Surčinu gde je proslavljao krsnu slavu Aranđelovdan.

KAKVA GRDNA ŽENA! Sin Goce Božinovske obukao maminu haljinu, i postao hit na internetu! (FOTO)

ROĐEN SAM DA BUDEM MANGUP, DOĆI ĆETE MI NA SAHRANU! Sin folk pevačice šokirao sve svojom izjavom! (FOTO)

Trenutno je u toku njegov transport u Rašku.

- Šijan je priveden po sudskoj potrazi jer nije dolazio na zakazana ročišta, koja su usledila nakon prijave da je u septembru prošle godine na Kopaoniku nožem povredio mladića. Policija ga je danas zatekla kod kuće, odakle je odvezen u Rašku - precizirao je izvor Blica.

Podsetimo, incident zbog kojeg je Šijan zaradio prijavu odigrao se ispred jednog ugostiteljskog objekta na Kopaoniku gde je usled svađe sa drugom grupom mladića, usledilo potezanje noževa. Jednom mladiću tada je lakše povređena ruka, dok je drugi uboden. Policija je tada podnela krivičnu prijavu protiv Šijana i maloletnika starog 17 godina.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA