IVAN IVANOVIĆ: Ne morate da pozivate na silovanje moje porodice, to sam doživeo (VIDEO)

- Ja u mojoj porodici imam vrlo direktno iskustvo sa silovanjem i vrlo dobro znam kako to izgleda i kakve rane ostavlja na ženama koje su kroz to prošle na njihovim porodicama - rekao je voditelj u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

  • 74

Voditelj Ivan Ivanović još jednom se izvinio zbog toga što je svojevremeno u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" izgovorio spornu rečenicu: “Od 1995. je porastao broj Bosanki koje rađaju pre petnaeste godine. I posle kažu da Plavi šlemovi tamo nisu ništa radili?”.

On se oglasio i izjavio između ostalog sledeće:

- Dobio sam gomilu poruka od vas iz Bosne koje su se uglavnom odnosile na to kako treba mene da zakoljete, a ženske članove moje porodice da silujete kako bih ja shvatio kakva je to vrsta boli. Ovo nikada nisam planirao da delim sa vama, ali ne morate nikoga da silujete iz moje porodice. Ja u mojoj porodici imam vrlo direktno iskustvo sa silovanjem i vrlo dobro znam kako to izgleda i kakve rane ostavlja na ženama koje su kroz to prošle na njihovim porodicama. Tako da taj deo možete da preskočite, znam vrlo dobro - rekao je Ivanović i dodao:

- Kao neko ko to vrlo dobro zna, sigurno da nikada ni pijan, ni lud, ni besan, ni nenormalan, ni bolestan ne bih mogao da kažem ništa na tu temu što bi povredilo bilo koju ženu, bilo kog naroda, bilo koje zemlje, ne na Balkanu, već u celom svetu. Ipak, moj glavni utisak je način na koji su bosanski mediji, bosanski portali komentarisali ono što sam ja rekao, tj. njihovom interpretacijom moje rečenice - naveo on, a preneo Pulsonline.

Izlaganje Ivana Ivanovića pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs/Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    6. decembar 2014 | 02:03

    On vredja i srbe mada je srbin..sto si se uplasio..kad onaj kreten skida krsta u bosni ( repulika srpska) onda nikom nista..bosnjaci ga slave kao heroj...kad simunic i maksimir urlaju za dom onda isto nikom nista..i jos se hvali kako bi opet urlao...jedino kad srbi mada je zezanje bilo onda se svi disu...

  • istina im je bolna...

    6. decembar 2014 | 11:02

    Vi u Srbiji nesto morate znati.Ima nesto sto je u federaciji bih i u Hrvatskoj ZABRANJENO a to je ISTINA.Istina se ne smije pricati...sva njihova istorija je satkana od lazi...pogledajte recimo koliko ZIVIH muslimana sebi dolazi na grob u Srebrenicu iz Finske , Svedske itd itd.Imate onaj film * Srebrenica izdan grad / tako nesto / koji je u Bih STROGO ZABRANJEN i stalno ga skidaju sa YT.Tu vam je istina i potrazite ga.ja ga imam i okacicu ga a vjerujem da vas je puno gledalo...zato Ivane pusti sta ti te balonje pisu , deri ih istinom samo nemoj izmisljati i lagati..samo istina i nista vise..to ih rastura bez vazelinke...naucili su zar ne...

  • zoran

    6. decembar 2014 | 07:56

    da se nije trebao izvinuti i nije jer i nije nikoga uvredio i oni ,bosnjaci,to znaju ali posto je to takva sorta koja samo trazi razlog da se s nekim skaci onda je i pametno to sto im je objasnio da nije htio nikoga da uvredi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA