Zvezde Granda: Aleksandra Mladenović ispala iz takmičenja

Nakon Miloša Brkića, najpopularniji muzički šou u zemlji napustila je devojka iz Žitorađe

  • 1

Takmičenje "Zvezde Granda" polako ulazi u svoju završnicu, a iz popularnog muzičkog šoua večeras je ispala Aleksandra Mladenović iz Žitorađe. Nakon što je prošle subote takmičenje napustio Miloš Brkić, ovoga puta je najmanje sreće, tačnije glasova, imala Aleksandra, koja nije uspela da se plasira u Top 6 u ženskoj kategoriji. Za pobedu u velikom finalu boriće se preostalih dvanaest takmičara.

Najpopularniji muzički šou u Srbiji ovog puta je ugostio zvezde "Granda" iz prethodnih sezona, koje su zajedno sa svojim naslednicima izvele nekoliko pesama. Kada je reč o takmičarkama, mesto u sledećem krugu obezbedile su: Nadica Ademov, Milica Pavlović, Andreana Čekić, Aleksandra Marjanović, Vanja Mijatović i Nikolina Kovač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anita Möller

    24. jun 2012 | 10:58

    Zao mi je jako sto Aleksandra Mladenovic nie dosla izmedju top 6 Aleksandra je ustvari bila moj naj veci favorit.Fantasticna divna i skromna pjeva odlicno ima karizma i pondus.Zelim joj puno srece nadam se da cese ona nekako spasiti i da nastvi sa tim poslom.Puno pozdrava od srca Aleksandra <3 <3 <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA