SULEJMANI: Turske serije kao motiv za novi rijaliti šou na TV Hepi

Novi rijaliti zvaće se "Orijent", a tema serijala će biti sultan i njegov harem. Još uvek nepoznato da li će se takmičiti VIP ili "obični" gosti

  • 1

Prema još nepotvrđenim informacijama, na Hepi televiziji u toku su pripreme za nesvakidašnji rijaliti šou, čiji je radni naziv "Orijent". Prema izvoru bliskom produkciji, ovaj šou nastao je u opštoj pomami za turskim serijama i orijentalnim životom koji fascinira gledaoce u Srbiji. Nezvanično, okosnica novog rijalitija biće sultan i njegov harem.

 

Ako je suditi po ogromnoj gledanosti turske serije "Sulejman Veličanstveni" očekivano je da će biti velikog inetresovanja i za ovaj rijaliti.

 

Šuška se da se već na stotine mladih svakodnevno prijavljuje za učešće u ovom rijalitiju u kome će se naći originalni kostimi iz orijentalnih zemalja, lepeze, obuća, ali i jatagani, svila, kadifa...

 

Zvanično, nismo dobili odgovor da li će u rijalitiju biti poznatih ličnosti, ili će se za visoku novčanu nagradu takmičiti samo neafirmisani mladi ljudi.

 

 

(A. V.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA