TELEGRAF POKLANJA NOVI ALBUM RED HOT CHILLI PEPERSA: Poklon dobija onaj ko prvi pošalje mejl

Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete mail na karte@telegraf.rs, u majlu obavezno pošaljite svoje ime, prezime i kontakt telefon

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

NOVI ALBUM - RED HOT CHILI PEPPERS THE GATEWAY - U PRODAJI OD 17. JUNA

Fanovi benda RHCP novi materijal čekaju već pet godina. Toliko je prošlo od izdavanja poslednjeg studijskog albuma “I'm With You”. Red Hot Chili Peppers novi album “The Gateway” najavili  su pesmom "Dark Necessities“ koja se bavi problemima zavisnosti.

Ovaj kalifornijski bend, figura alternativnog roka 90-ih godina, objavljuje 11. studijski album sa kojim će ući u novu muzičku eru. Album je producirao Danger Mouse, a miksovao ga je Najdžel Godrič, producent benda Radiohead. Do danas su prodali više od 50 miliona albuma širom sveta, osvojili mnoge nagrade i nekoliko puta bili proglašavani za najbolji koncertni bend na svetu.

Novi album “The Gateway” će se naći širom sveta u prodaji od 17. juna. Tog dana svi fanovi moći će da nabave ovaj album u Mascom Store-u u Čumićevom sokačetu u Beogradu, ili putem www.mascomstore.rs uz besplatnu dostavu na Vašu adresu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA