Ovi PEVAČI će za doček 2017. od Crnogoraca uzeti MILION EVRA! (VIDEO)

Crnogorci godinama unazad ne štede na izvođačima i za ovogodišnji doček Nove godine će dati brdo para

  • 10

Da veliki broj domaćih pevača po nastupu u klubu ili kafani uzme između 2.000 i 10.000 evra odavno nije tajna, ali ono o čemu se uvek spekuliše jeste cifra za koju najpoznatija imena estrade pevaju za doček Nove godine!

Ne vozi skupa kola, ne oblači se fensi: Nećete verovati čime se bavi najstarija Lukasova ćerka! (FOTO)

Mi smo istraživali i saznali da će većina velikih zvezda i ove godine pevati tamo gde je ponuda najbolja - u Crnoj Gori, mahom na primorju.

Kako smo saznali, ko se uputi na doček kod naših komšija moći će u noći 31. decembra, 1. januara i 2. januara da čuje Severinu, Željka Joksimovića, Draganu Mirković, Harisa Džinovića, Acu Lukasa, Aca Pejovića, Sašu Matića, Jelenu Tomašević, Hari Mata Harija i Sergeja Ćetkovića.

S obzirom na to da većina pevača sa ovog spiska za doček uzima između 40.000 i 80.000 hiljada evra dolazimo do vrtoglavo visoke cifre i to samo ako računamo nastup za doček Nove godine, 31. decembra.

Međutim, kako smo saznali, pojedini izvođači koje smo naveli u Crnoj Gori imaju zakazane dve, a neki čak i sve tri noći (doček i dve reprize). To znači da zbir honorara za tri dana ovih izvođača doseže do neverovatnih 1.000.000 evra!

Ono što je interesantno jeste da ovaj spisak još uvek nije zvanično gotov, što znači da se još domaćih izvođača može naći u Crnoj Gori gde su, kako se čini, po pitanju novca najgalantniji.

(I. Cicović)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rako.

    11. novembar 2016 | 12:34

    Sergej nema leba da jede , lukas duzan i bogu i narodu karleusi plijene stvari, joksimovic ne placa rate na vrijeme, dokle sa tim pricama.

  • Lado

    11. novembar 2016 | 12:38

    Severina ce garant opet u nekim gacama.

  • ljupce

    11. novembar 2016 | 17:09

    Cudo Crnogorci ne cekaju novu godinu uz gusle!!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA