Novi singl MKDSL-a i Sky Wiklera "ExtraSy"

Novi singl će premijerno biti izveden 30. decembra u klubu Drugstore na velikoj prednovogodišnjoj "Idemo na Mars" reviji

  • 0

Jedan od najpoznatijih beogradskih DJ-eva MKDSL i Đorđe Miljenović (Sky Wikluh) predstavljaju novu stvar "ExtraSy" za sve muzičke liste i klubove.

MASCOM I SKAJ VIKLER u susret novom albumu

- Wikluh Sky peva u čast ostvarenja večite potrage za pravom ljubavlju, uz podršku pratećih vokala Bojane Vunturišević, u laganom MKDSL elektro ritmu. Melanholija sa daškom optimizma, idealna za praznične dane, obraća se kako muškoj, tako i ženskoj publici, trudeći se da nas sve ohrabri i podseti na prelepost koja je ljubav - izjavio je Marko Milošević (MKDSL) dodavši:

- Pesma "ExtraSy" je u celosti komponovana, snimljena i smiksana na ajpedu, na jednom afteru. Jedino su vokali ponovo snimljeni u studiju.

Novi singl će premijerno biti izveden 30. decembra u klubu Drugstore na velikoj prednovogodišnjoj "Idemo na Mars" reviji.

Marko i Đorđe zajedno već uveliko rade na novom dvostrukom albumu Đorđa Miljenovića, čije je izdanje planirano za proleće sledeće godine.

Pesmu ExtraSy možete da poslušate ovde.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA