≫ 

PROGOVORIO POSLE DVE GODINE! Mitar Mirić objasnio zašto je PLJUNUO Milicu Pavlović, a onda je PONOVO NAGAZIO! (VIDEO)

Folk pevač nakon dve godine otkrio zbog čega je pre dve godine došlo do incidenta sa Milicom Pavlović

  • 43
Milica Pavlović, Mitar Mirić Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

Mitar Mirić konačno je objasnio šta se dogodilo na snimanju emisije "Bravo šou", na kom je pre dve godine bukvalno pljunuo Milicu Pavlović!

TRESAO SE STUDIO! Zvezda Granda pokazala bradavicu, gosti ZANEMELI! (VIDEO)

S obzirom na to da se o tome nije mnogo pisalo verujemo da mali broj ljudi i zna da se to dogodilo, a dodatni razlog jeste taj što ni Milica ni Mitar nikada nisu govorili o tome.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Međutim, mi smo Mitra sada sreli na snimanju na kom je takođe bila i Milica Pavlović, što je bila idealna prilika da pevač objasni šta se dogodilo u oktobru 2014. godine.

Ekskluzivno! Pogledajte privatan snimak seksi Milice Pavlović! (VIDEO)

- Jaoooo! To su obične gluposti... Ne bih je ni spominjao jer nije vredna da je spominjem. Ona je pile za mene... Šta ja imam pričat? Treba da kaže: "Dobar dan, izvolite..." - bez ustručavanja rekao je Mitar za Telegraf.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Njegovu kompletnu izjavu na ovu temu pogledajte u videu ispod!

Inače, kako se pisalo, do incidenta je došlo jer je Mitar pobesneo zato što je organizatorka pustila Milicu da peva pre njega, zbog čega je bez razloga napao mladu zvezdu Granda. Sada, dve godine nakon svega, možemo slobodno reći da iako je mlađa od njega, i iako je svega nekoliko godina na estradi, i Milica zaslužuje poštovanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AMG

    28. decembar 2016 | 14:22

    Sta bre ona zasluzuje,zasto i koje bre postovanje?zato sto je sasa popovic ubacio u babanj iz koga ce da izvlaci pare a ona koja je daleko od mitra sto se odnosi muzickih kvaliteta sada zasluzuje vecu paznju,zar moramo da gledamo golotinje i perverziju na nasim ekranima ili ipak muziku vrhunskog kvaliteta!!!

  • nikolalondon

    28. decembar 2016 | 15:10

    O tome tko je tko govori i to sto ste pokazali njegovo lice a njeno golo dupe.

  • Djora

    28. decembar 2016 | 15:44

    Ma nije ona Mitru ni do kolena,ima ona jos da ,,kaska,,za njim kao zdrebe za kobilom da bi stigla njegovu popularnos sto se tice pevanja,striptiz se ne racuna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA