≫ 

NASTAVLJA SE RAT ZBOG CECE! Karleuša javno uputila brutalnu poruku Aleksandri Prijović! (FOTO)

Nakon što je Aleksandra izbrisala sliku sa Cecom ispod koje je Jelena ostavila komentar, Karleuša nije mogla ostati nema

  • 29

Jelena Karleuša ponovo je Aleksandri Prijović uputila oštru poruku, ali ovaj put bez ijednog komplimenta kao što je to bio slučaj pre nekoliko dana!

UZVRAĆA UDARAC! Aleksandra Prijović odgovorila na Karleušine javne prozivke!

Jelena je očigledno razočarana zbog toga što je Prijovićeva nije "poslušala" i uvažila njen savet, pa joj je javno poručila sledeće:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

GORI INSTAGRAM! Prijovićka se slikala sa Cecom, a onda joj je Karleuša ostavila BRUTALAN KOMENTAR! (FOTO)

- Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre - objavila je Karleuša na svom Twitter nalogu.

Podsetimo, one koji možda nisu upućeni u čitavu priču, razvoj događaja bio je sledeći.

Foto: Instagram/aleksandraprijovic Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović drugog januara objavila je na Instagramu sliku sa Cecom Ražnatović sa kojom se družila na Kopaoniku, što je podstaklo Jelenu Karleušu da mladoj zvezdi Granda ostavi brutalan komentar:

Ja ne moram da pevam, UDATA SAM ZA MILIONERA! ŠOK INTERVJU JELENE KARLEUŠE! (VIDEO)

- Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca, čiji su najbliži prijatelji i kum oteli brata tvog dečka Filipa, Stefana, za koga je plaćen milionski otkup. Tebi ovaj polusvet i šljam ne treba. Srećna Nova i nastavi da blistaš - napisala joj je Jelena, što je izazvalo lavinu komentara!

Foto: Instagram/aleksandraprijovic Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Aleksandra je nakon skoro čitavog jednog dana razmišljanja šta joj je činiti odlučila da obriše tu sliku sa svim komentarima, nakon čega je ponovo objavila istu fotku uz komentar kako na svom profilu želi da vidi isključivo pozitivnu energiju.

VRUĆIM POLJUPCIMA PROTIV MINUSA: Filip i Aleksandra razmenjivali strasti na Kopaoniku! (FOTO)

Ostaje da vidimo da li će se Aleksandra oglasiti na današnju poruku Jelene Karleuše, ili će je možda pozvati pa u četiri oka ili uha rešiti nesuglasice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nou

    5. januar 2017 | 14:20

    Da sam Brena sada bi je naterala da se javno izvini sto je uvredila devojku njenog sina ili zatvorena vrata studija Granda.Nema veceg estradnog olosa od Karleuse,pre sam mislila da su to ucesnici rijalitija ali nisu,Karleusa je gora.

  • Nevena

    5. januar 2017 | 14:01

    Pa i jeca je bila sa kriminalcem

  • Milojko

    5. januar 2017 | 13:30

    Zaboravila Jeca ko joj je bio dečko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA