≫ 

Mirka Vasiljević usred emisije uradila TEST ZA TRUDNOĆU, rezultat ŠOKIRAO! (VIDEO) (FOTO)

Glumica bez zadrške uradila test koji je pokazao dve crtice, što u većini slučajeva znači da žena jeste trudna. Međutim...

  • 26

Mirka Vasiljević briljirala je odgovorima o trudnoći u emisiji "Amidži šou" u kojoj je gostovala.

Ovo sigurno NIJE htela da pokaže! Mirka Vasiljević u seksi haljini prekrstila noge i svi je DOLE gledali u neverici! (FOTO)

Naime, nakon što joj se smučilo da skoro svakog meseca odgovara na pitanja da li je trudna ili ne, glumica je prihvatila izazov Ognjena Amidžića, da za vreme trajanja emisije uradi test za trudnoću.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Verovali ili ne - to je i učinila, a test je pokazao dve crtice!

Printskrin/AmiG Show Printskrin/AmiG Show

Kao što većina žena zna, dve crtice znače da žena jeste trudna, ali u nekim slučajevima i da je test nevažeći. Kod Mirke je ipak bilo ovo drugo.

- Dve godine nisam radila ovaj test, od trudnoće sa Mihajlom. Tako da, ovde kaže da izgleda da sam malo preterala. Kaže da je nevažeći, da mora ponovo - našalila se Vasiljevićeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bilja

    25. januar 2017 | 12:39

    Zašto je dozvolila da se tako ponižava?! Kome ona duguje objašnjenje i pravdanje za trudnoću? Zar se to radi pred kamerama, gde je granica samoponižavanju u medijima?! Mada, poniženje je i samo gostovanje kod Amidžića.

  • DJ Kramp

    25. januar 2017 | 13:22

    Od nekad perspektivne mlade glumice pretvori se u predmet sprdnje. Umesto da dobije orden za radjanje dece sa njom se sprdaju a Soraju, Staniju i ostale kontroverzne estradne radnice velicaju. Šta reći, sem Pink je to...

  • Mima

    25. januar 2017 | 15:02

    Mirka je Kraljica kad su deca u pitanju.Divim joj se.Imaju love,mladi su,i vec troje dece.To je prelepo.Toliko imamo puniša,koji imaju toliko love,a,samo jedno dete.Naravno,tu spadaju oni sebični,koji mogu da imaju više dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA