Progutala si antilopu i nisi je svarila, tako izgledaš! Karleuša BRUTALNIM komentarima Afrikanku umalo dovela do suza! (VIDEO)

Dženi je jedva izdržala a da Jeleni ne kaže nijednu reč, a uspela je i da ne zaplače

  • 47

Kada se pojavila u "Zvezdama Granda", u emisiji emitovanoj 3. decembra prošle godine, svi su mislili da će Dženi Okelo daleko dogurati.

U NJENE GRUDI BLENUO JE CEO GRAND! Afrikanka ŠOKIRALA žiri, a reakcija JELENE KARLEUŠE baciće vas na pod od smeha! (VIDEO)

Međutim, ova devojka koja živi u Skoplju u sinoćnjoj emisiji doživela je neviđeni fijasko kada je iz takmičenja ispala bez ijednog osvojenog glasa!

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Tvoji roditelji neka dobro razmisle zašto im dete izgleda tako! Karleuša BRUTALNIM komentarima kandidatkinju umalo dovela do suza! (VIDEO)

I kao da joj to nije bilo dovoljno, sačekali su je surovi komentari Jelene Karleuše čije reči je Dženi jedva podnela.

"Zvezde Granda" više nisu iste! Saša Popović posle 13 godina doneo šokantnu odluku koja MENJA SVE!

- Pa evo ovako. Prvo, ti si Dženi miks Makedonke i Afrikanca. Ja mislim da i u Makedoniji mnogo bolje pevaju od toga, manje-više svi, a i u Africi pevaju mnogo bolje nego što si ti večeras pokazala. Ti si po mom mišljenju i prošla samo zato što si jedan atraktivan i neverovatan spoj meleskinje i naše folk muzike što nije svakodnevno da se vidi. Zato si prošla u drugi krug, a ne zato što si talentovana - rekla je Jelena, a onda je još brutalnije nastavila!

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Ja smatram da si ti jedna od retkih netalentovanih polu-Afrikanki, a na sve to si se obukla katastrofalno. Izgledaš kao da si progutala u toj Africi neku gazelu ili antilopu i da to nisi svarila, a onda si na sve to stavila rese. Jedna noćna mora... - izgovorila je Jelena dok ju je Dženi nemo posmatrala.

"Zvezde Granda" više nisu iste! Saša Popović posle 13 godina doneo šokantnu odluku koja MENJA SVE!

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Međutim, Dženi, čiji je otac iz Ugande, ni reč nije rekla, već je dostojanstveno napustila scenu "Granda".

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Ovaj deo pogledajte na snimku ispod od 44:25 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makili

    12. februar 2017 | 13:21

    Do skoro ti je majka takva bila, tacnije kao da je tvoja majka slona progutala. Pokrij se usima i cuti!

  • bivši oficir

    12. februar 2017 | 13:03

    Ova silikonska "lepotica" ja zaslužila da joj dotična devojka opali takvu tužbu za rasističku mržnju i ruganje fizičkom izgledu, pa daj joj uzme par miliona odštete i daj joj samo uši bride.... A i dotična televizija bi morala da reaguje i da se ogradi od silikonskih izjava inače bi i njoj trebalo isto da se desi...!

  • Realno

    12. februar 2017 | 13:22

    Ovakve komentare i uvrede javno nebih nikad mogao podnijeti u životu pa makar bili upućeni i od nekog ko je vrijedan kao covjek i u struci, kamoli od gospođe koja to nije ni u jednoj varijanti. Jelena je samo dobro ograničena osoba i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA