≫ 

Pitali smo Natašu da li bi je IZNENADILO kada bi saznala da je trudna, a ŠOK odgovorom nasmejala je i samu sebe! (VIDEO)

Poznata kao neko ko ima istaknut smisao za humor, Nataša je i ovaj put briljirala i to na temu trudnoće

  • 4

Novim albumom "Original" postigla je ogroman uspeh, pa ne treba da čudi činjenica da Nataša Bekvalac od izlaska istog nastupa punom parom.

POSLE 6 GODINA! Nataša progovorila o čuvenim suzama zbog Dače Ikodinovića u emisiji Ognjena Amidžića! (VIDEO)

Tako je i sinoć, 11. februara zapevala u jednom beogradskom klubu, a pre odlaska na nastup ugostila nas je u svom stanu na Dedinju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prvo što je podelila sa nama jesu detalji o novoj pesmi "Oštećena" koja će uskoro ugledati svetlost dana, i za koju Nataša kaže da jeste autobiografska.

Kad se TRESE Nata SEVAJU NJENE GRANATE! Uz GRUDI Nataše Bekvalac ZABORAVIĆETE NA MINUS napolju! (VIDEO)

- Ima me 100 posto, naravno. Tvorci pesme su Alen, moj kum, i moj drugi kum Braja koji je pisao tekst. Iako nije logično da posle albuma koji je definitivno hit album sada izdamo neku baladu, mi smo u nekoj dobroj energiji i mislim da nemaništa loše da publici ponudimo još jednu dobru pesmu. Trenutno smo u fazi postavljanja pesme, biranja vrste aranžmana i ostalo, tako da lagano ulazimo u studio -istakla je pevačica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na pitanje kakva je kada se posvađa sa nekim, te da li ima naviku da se "duri", rekla je:

INTERVJU ISKUSNE ŽENE! Nataša: U mojim godinama SVE PADA, samo kriterijumi rastu! (VIDEO) (FOTO)

- Sa ljudima sa kojima se intezivno družim retko se svađam. Ja sam u principu osoba koja ne voli da se svađa jer sam nekontrolisana u svađi. Znam da kažem pto ne mislim, znam da moj afekat zna da bude jako neprimeren meni kao osobi, ali s druge strane imaš nekog ko te poznaje pa istoleriše te stvari. Uvek bude vruće, ali brzo i prođe.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

S obzirom na to da njena sestra Kristina čeka drugo dete, Natašu smo pitali da bi nju iznenadilo kada bi saznala da je u drugom stanju. A onda je usledio hit odgovor!

- Da li bi me iznenadilo? Pa, mislim... (smeh) Ja znam kako se to radi, tako da tu nema iznenađenja! - sa ogromnim osmehom rekla je Bekvalčeva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kompletan intervju pogledajte u snimku ispod!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA