TO JE PROLAZNO, NIŠTA OZBILJNO... Ovako je otac Ljube Jovanovića pričao o Nataši Bekvalac!

Otac Ljube Jovanovića jednom priliko govorio je za medije, ali u tom trenutku o Nataši i njenoj vezi sa njegovim sinom nije imao posebno mišljenje

  • 7

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović posle dve godine stvaili su tačku na brak, a ako je suditi po pričama koje se tiču razloga razlaza, o pevačici i bivšem rukometašu tek će se i pričati i pisati.

On ih je upoznao, kada je Ljuba oženio Natašu PREKINULI SU SVAKI KONTAKT, a Vlada Mandić sada je OŠTRO prokomentarisao njihov razvod!

Međutim, ono o čemu se trenutno priča jeste odnos koji je Nataša imala sa Ljubinom porodicom. Njegov otac Milan Jovanović pre nekoliko godina govorio je za medije, a njegove izjave iznenadile su sve.

Natasa Bekvalac4

Kako je tada rekao, Nataša ga nije posećivala, a o njenoj vezi sa njegovim sinom nije imao mnogo da kaže.

- Ma ne, ne dovodi nju. Nikada ona nije bila ovde. Znate šta, ne bih ja o tome da pričam ništa. Šta znam, lepo je imati prijatelja. Mi se baš lepo družimo, ne bih ja o tome. Znam ja i Daču, Ljuba je moj sin i ne želim da se mešam - rekao je Milan, a onda je dodao:

LUDILO NA KRŠTENJU! Bakšiš leteo na sve strane, a onda je Ceca na poklon dobila RUŽU od ČISTOG ZLATA! (FOTO) (VIDEO)

- Ma ne znam ja ništa. To je prolazno, nije to ništa ozbiljno. Kakva veza, mani to... - odmahivao je Milan rukom kroz smeh.

Foto: Instagram/bekvalceva Foto: Instagram/bekvalceva

Ljubin otac tada je rekao da mu je svejedno ko će mu biti snajka:

Đubrad su otišla iz mog života! Šok intervju Dače Ikodinovića

- Ma neka bude koja 'oće. Svejedno je. To je njegov izbor, ja se njemu ne mešam. Nego nema veze, smešno mi je , sada sam se setio nečega. Bio sam u neko frizeraju i motaju one žene novine po rukama, videle valjda te njihove slike unutra, a tek će ova jedna: "Ovo je Ljubina nova devojka. Pa mogao je on mnogo bolju da nađe. Vidi kakva mu je ova, sva nešto raščupana". Ma samo mi je bilo smešto kako je ona to rekla. Nemam ja ništa protiv s kim god da se viđa. Nemojte tamo da pišete svašta, Ljuba je moj sin i ja poštujem sve što on odluči, nemojte posle da me rođene dete pogleda" - govorio je Milan za "Puls".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    12. mart 2017 | 18:42

    ko ozeni pjevacicu nit ima brak nit porodicu,sve su one laka roba i ko god hoce ima ih.pogledajte samo nekolicina ima jedan brak i dugo u braku.ove druge vise i ljubavnika i kopiladi,one zive samo za provod i da su poznate,ostalo sve uzas.

  • Dirk

    12. mart 2017 | 19:05

    Ima tu jedno pravilo koje glasi " lepa zena nije tvoja zena" tako je to,?!

  • Estradni glib

    12. mart 2017 | 20:49

    Vecina zeni one lakog morala koje su prefigane pa im prodaju maglu, posle im djavo kriv. Toliko ima kvalitetnih devojaka samih, a ovakve ih menjaju ko carape, a glume nevinasca. Ko o cemu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA