NJU JE GODINAMA VOLEO! Sa ovom srpskom voditeljkom je Ljuba Jovanović bio pre Nataše Bekvalac! (FOTO)

Pre Nataše bivši rukometaš bio je u vezi sa srpskom voditeljkom sa kojom je nekoliko puta raskidao i mirio se. Nakon poslednjegraskida Ljuba se pomirio, a kasnije i oženio Natašom

  • 13

Pre nego što je obnovio romansu sa Natašom Bekvalac, Ljuba Jovanović razišao se od srpske voditeljke sa kojom je godinama bio u strasnoj vezi!

Ovo je imanje na kojem će Nataša Bekvalac uživati nakon razvoda (FOTO)

I njihov odnos bio je buran, a kao i sa Natašom Ljuba je i ljubavi sa ovom voditeljkom nekoliko puta davaonovu šansu.

Foto: Instagram/bekvalceva Foto: Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac u 5 ujutru sa ćerkom otišla iz Srbije! (FOTO)

Reč je o Kristini Radenković, koja se sa Ljubom upoznala davne 2004. godine u Novom Sadu, a malo nakon toga započeli su vezu koja je trajala nekoliko godina. Međutim, kasnije su se razišli, Ljuba je upoznao Natašu, a nakon razlaza od nje ponovo se pomirio sa Kristinom.

Printskrin: Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal Printskrin: Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Kako je Kristina i priznala u martu 2013. godine, njena i Jovanovićeva ljubav bila je izuzetno jaka, što je ibio razlog iz kog su jedno drugom pružili drugu šansu.

On ih je upoznao, kada je Ljuba oženio Natašu PREKINULI SU SVAKI KONTAKT, a Vlada Mandić sada je OŠTRO prokomentarisao njihov razvod!

- U Ljubi pre svega imam istinskog prijatelja za ceo život. Srećna sam i ponosna na naš odnos. On u meni uspeva da probudi neka od najlepših ljubavnih osećanja i hvala mu na tome. Sada kada razmišljam o našoj vezi i pravim retrospektivu, shvatam da smo jedno kraj drugog emotivno sazreli i da je to što smo ponovo zajedno možda i najlepša stvar koja je mogla da nam se desi u ovom trenutku- istakla je tada voditeljka "Slagalice".

Foto: Instagram/krisradenkovic Foto: Instagram/krisradenkovic

Međutim, veza je naprasno pukla početkom 2014. godine. Ljuba se pomirio sa Natašom, a sa Krstinom je prekinuo svaki kontakt. Voditeljka je kasnije uplovila vezu sa Nikolom Radojevićem sa kojim ima ćerku Taru, a Ljuba je oženio Natašu.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Asob

    14. mart 2017 | 17:04

    Ostavite ženu (Kristinu) na miru, ima svoj život.

  • Dirk

    14. mart 2017 | 14:39

    Grdno se prevario?!

  • Mirko&Slavko.

    14. mart 2017 | 15:27

    Ко је сад ским?Лептир лети са цвета на цвет...а ми људи имамо главе а у њима мозак.А мозак има вијуге,а вијуге имају своју функцију.А....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA