≫ 

Rođena je u Beogradu, odselila se, glumila je u "Čarlijevim anđelima", a onda se lepa Srpkinja udala za rijaliti zvezdu i živi ŽIVOT IZ BAJKE! (FOTO) (VIDEO)

Ivana Božilović rođena je u Beogradu, koji je sa porodicom vrlo brzo napustila. Otisnula se u manekenstvo i glumu, a onda je upoznala Endrua

  • 3

Ivana Božilović nije jedna od Srpkinja o kojima se često piše u domaćim medijima, pa mali broj ljudi zna nešto o ovoj Beograđanki.

Svi znate kamiondžiju Kucu iz "Srećnih ljudi": Ovako danas izgleda, a verovatno pojma niste imali da je otac naše slavne glumice (FOTO) (VIDEO)

Naime, Ivana je rođena u srpskoj prestonici, ali se sa roditeljima nekoliko godina po rođenju odselila i započela život u Americi, u Čikagu. Zvezde su joj očigledno bile naklonjene, pa je vrlo rano počela da se bavi modelingom, glumom i voditeljstvom.

Ivana se fotografisala za "Plejboj", "Maksim", glumila je u "Čarlijevim anđelima", kao i u otvarenjima "Sto devojaka", "Van Vajlder" i "Lovci na deveruše". Iako se nije proslavila nijednom većom i značajnijom ulogom, Ivana se prilično urećila.

Foto: Instagram/andrewbfirestone Foto: Instagram/andrewbfirestone

Ona je upoznala Endrua Fajerstouna, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma "Fajerstoun", za kog se 5. jula 2008. godine i udala.

Foto: Instagram/andrewbfirestone Foto: Instagram/andrewbfirestone

Endru je poznat po učešću u rijalitiju "Neženja", u kojem je zaprosio Dženifer Šeft, ali veza nije potrajala.

Foto: Instagram/andrewbfirestone Foto: Instagram/andrewbfirestone

Ivana sada živi u srećnom braku sa Endruom, sa kojim ima troje dece - Adama, Anju i Šejna.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA