≫ 

UZ OVO ĆE DA SE LOMI! Poslušajte novi hit Đanija i "Lapsus benda"! (VIDEO)

- Pesma će prvo izvođenje imati u centru "Sava" i nadam se da će publika na nju reagovati kao što smo mi reagovali kada smo je prvi put čuli - kaže Đani

  • 3

Radiša Trajković Đani privodi kraju pripreme za svoj prvi koncert u Beogradu, a u susret istom odlučio je da svojoj publici priredi iznenađenje - duet sa "Lapsus bendom" koji će premijerno izvesti 8. aprila u Sava Centru!

Maja isturila grudi i rekla Đaniju da ne nosi brus, a posle njegovog BEZOBRAZNOG odgovora, svi popadali od smeha! (VIDEO)

Tekst za pesmu "Grešna vila" radio je Bane Opačić, a kako je Đani istakao jedva čeka da pred publikom zapeva novu pesmu.

Foto: A.Nalbantjan Foto: A.Nalbantjan

- Dogovor je pao za nekoliko minuta i radujem se što ću sarađivati sa ovim momcima koji su postali najveća muzička internet senzacija na Balkanu. To su postigli pevajući obrade, između ostalog mojih pesama, a sad će imati i autentičnu, našu zajedničku stvar da pevaju. Pesma će prvo izvođenje imati u Sava Centru i nadam se da će publika na nju reagovati kao što smo mi reagovali kada smo je prvi put čuli - nije skrivao zadovoljstvo Đani.

Lapsus bend Printskrin: Youtube/LapsusBandOfficial

I momci iz "Lapsus benda" prezadovoljni su saradnjom sa Đanijem, a već su počeli da prave planove i o ekranizaciji numere.

- Želja nam je da pesma što pre dobije i spot. Čast nam je i zadovoljstvo što je jedna takva zvezda kao što je Đani odlučio da baš sa nama snimi duet - rekli su momci koji su nedavno izdali pesmu "Budalo", za čiji tekst je takođe bio zadužen Opačić.

ĐANI NIKAD LUĐI: Kada vidite šta je Radiša držao na nastupu i kako su ga okitili evrima, smejaćete se danima! (VIDEO)

Poslušajte deo pesme "Grešna vila":

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA