≫ 

TEBE NE ZANIMA DETE, NEGO MAMA! Lukas brutalno odgovorio Željku Šašiću nakon izjave da nije u kontaktu sa ćerkom Sofijom! (VIDEO)

Kako Aca kaže, u njegovoj kući zabranjeno je da se priča loše o Željku koji je uvek dobrodošao da vidi svoju ćerku Sofiju

  • 19

Intervju koji je Željko Šašić dao za Telegraf, a u kojem je rekao kako sa ćerkom Sofijom nije u kontaktu i da je iz medija saznao da je počela da se bavi modom, mnogima se nije dopao.

JE***U VAM POREKLO! Aca Lukas napravio skandal kada mu je "Parking servis" odneo auto! (VIDEO)

Međutim, dodatno dolivanje ulja na vatru bila je Šašićeva izjava kako je negovoj ćerki Sofiji otac Lukas, na šta Aca nije ostao ravnodušan.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako kaže, treba da ga bude sramota takvih izjava jer Sofija ima samo jednog oca - Željka.

Ceca i Karleuša će biti gosti na Lukasovom koncertu, jedna će da peva, a druga da gleda! (VIDEO)

- Sofija jeste član moje porodice, ali ona ima svog oca. Njemu niko ne brani da je vidi. Ja nju volim kao da je moje dete, jer živi u mojoj kući, a kada bude izašla iz moje kuće ona je moje ogledalo - objašnjava Lukas.

Foto: Printskrin/Instagram/sofiijavu Foto: Printskrin/Instagram/sofiijavu

Kako kaže, Željka zapravo ne zanima Sofija, već Sonja.

Poklon od 15.000 evra: Lukas KUPIO KOLA Šašićevoj ćerki, evo i koja! (FOTO)

- Željko Šašić je zaboravio da njegova ćerka više nije dete, već devojka. Znao je samo da prebaci kako njegova ćerka ima modnu liniju. Treba da bude ponosan što je počela da radi. Budi ponosan na svoje dete, ali njega ne zanima dete, njega i dalje zanima njena mama!

Printskrin: Telegraf NOW Printskrin: Telegraf NOW

Međutim, Lukas pošteno kaže da Šašiću niko ne brani da viđa dete, i da se u njegovoj kući Željkovo ime nikada ne pominje u negativnom kontekstu.

U mojoj kući je zabranjeno da se kaže jedna ružna reč o njemu. On je uvek dobrodošao kod svog deteta - kaže Lukas.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kada je u pitanju Sofijina modna linija, Lukas za Telegraf kaže da je ponosan i da će on uvek biti tu da joj pomogne.

- Bilo je nekih zluradih komentara, međutim to je toliko ružno. A zašto ne podržati dete?! To je njeno dete i Željkovo, a ja je gledam kao moje jer živi u mojoj porodici. Šta je ružno u tome što sam uzeo detetov..dete koje je pre svega ambiciozno, hoće nešto da postigne, da uradi, šro je retkost za dete koje ima sve u životu, da se razumemo. Zašto ja ne bih obukao? Ja ću svaki njen korak podržati, kako god to ljudi protumačili. Svojom popularnošću hoću da pomognem detetu i ne vidim ništa ružno u tome, čak sam i srećan što u mojoj kući raste neko ko je tako ambiciozan i ko nešto želi da uradi u životu - završio je Aca.

OČI PUNE SUZA! Željko Šašić jedva progovorio o odnosu sa ćerkom Sofijom i priznao da NISU U KONTAKTU! (VIDEO)

Pogledajte i Šašićev intervju u kojem je ispričao u kakvom je odnosu sa ćerkom (za priču o Sofiji premotajte na  4:50 minut)

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LB

    8. april 2017 | 11:49

    Sad kao ti Aco ne znaš da je ona sa tobom zbog para i lagodnog života.Pa pogledaj se u ogledalo i sjeti se svoje prošlosti bice ti jasnije.

  • Veca

    8. april 2017 | 13:12

    Aca nepomaze svojoj deci što i nezna gde su mu,a pomaže Sasicevoj ćerki.

  • Kukavica

    8. april 2017 | 13:08

    Aca ne treba da se mesa u odnos cerke i oca, kao sto se mesao u odnos muza i zene. On prevelikom paznjom, skupim poklonima i onim sto kaze ima sve sto pozeli odbija cerku od oca. Onda i ovakvo pljuvanje po Zeljku, i da moze da dodje kad hoce da vidi dete u kucu coveka koji mu je uzeo zenu je smesno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA