≫ 

Majka Tamare Đurić očajna zbog ćerkinog zdravstvenog stanja, evo šta kaže o njenim operacijama

Nakon što joj se izlio silikon koji je imala u zadnjici, Tamara je hospitalizovana na VMA, a njena majka Vesna teško se nosi sa ćerkinom situacijom

  • 19

Tamara Đurić hospitalizovana je na VMA, nakon što joj se izlio silikon koji je nedavno ugradila na jednoj privatnoj klinici.

Potrošila je hiljade evra na silikone, zbog njih se bori za život, a ovako je Tamara izgledala PRE plastičnih operacija! (FOTO)

SKANDAL! Tamaru Đurić proglasili mrtvom, evo šta ona poručuje sa VMA!

Čitavo Tamarino okruženje zabrinuto je zbog njenog stanja, a situacija je kulminirala sinoć kada se pojavila inormacija da je Tamara preminula.

Foto: Instagram/tamarasstar89 Foto: Instagram/tamarasstar89

U telefonskom razgovoru za Telegraf Tamara je rekla da je živa i da ne zna kome je moglo da padne na pamet da izmisli tako nešto. I njena porodica teško podnosi Tamarino zdravstveno stanje, čemu svedoče reči Tamarine majke Vesne.

Još se borim za život... ako se izvučem, biću protivnik plastične hirurgije! Dramatična ispovest Tamare Đurić kojoj se izlio silikon

Kako nam je ljubazno rekla Vesna Đurić, teško podnosi Tamarino stanje što mogu da razumeju samo žene koje su majke.

- Ja nikakve intervjue ne dajem, izvlače se reči iz konteksta... Šta mislite kako mi je? Jeste li vi majka? - rekla je Vesna na početku razgovora.

Foto: Instagram/tamarastar89 Foto: Instagram/tamarastar89

Na pitanje da li će se potruditi da Tamari zabrani da ubuduće stavlja silikone, Vesna je rekla:

- Nek je ona živa i zdrava, pa kako odluči sama. Ona nije mala - objasnila je gopođa Đurić koja se trenutno nalazi u Smederevskoj Palanci.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    21. april 2017 | 14:24

    Majko draga:nije ti ona vise mala al ti nije ni normalna vala: Žalim slucaj

  • Don mikele

    21. april 2017 | 14:03

    A sto da ne stavi ponovo.? Čim izađe sa vma direktno u privatnu kliniku na koje kilo silikona. Ni majka joj nije baš čitava.

  • Ceca

    21. april 2017 | 15:24

    Sad si majka...Boze mili...pa tako si je vaspitala.Treba da joj plastika bude lepota a ne priroda.Tebe bi ja izmlatila ko kobilu.To nisi trebala da joj dozbolis i da je savetujes na vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA