≫ 

PRIČAO SAM JOJ DA ĆEMO SVE PREGURATI... Saša Kapor posle 2 godine progovorio o tumoru sa kojim se borila njegova žena!

Kada je saznala da ima tumor Nikolina je bila očajna, a snagu joj je davao suprug Saša Kapor koji je sada otkrio kako su se nosili sa problemima

  • 2

U maju 2017. godine Nikolina Kovač i Saša Kapor proslaviće 3 godine od romantičnog venčanja u Beogradu.

NEŽNA BAJKA... Pogledajte kako je zvezda "Granda" ofarbala jaja i dekorisala svoj dom! (FOTO)

U susret godišnjici Saša je govorio o odnosu i braku sa lepom Nikolinom, a otkrio je i koliko je udes koji su imali promenio njihov odnos.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Kada smo pre dve godine imali saobraćajnu nesreću, to nas je dosta poremetilo. Ja sam bio taj koji je morao da ostane čvrst zbog Nikolaja i Nikoline, koja je sva tako nežna i krhka. Ona je nakon nesreće imala periode kada joj je bila preko potrebna moja podrška da prebrodi šok koji je tom prilikom doživela - prisetio se Saša.

KAKVA LEPOTICA: Ovo je PRVA žena Vojina Ćetkovića! (FOTO)

Međutim, to nije jedino što ih je snašlo. Naime, svega četiri meseca pre udesa Nikolina se suočila i sa zdravstvenim problemima. Pevačici je otkriven tumor grlića materice, pa je morala na operaciju.

Foto: Instagram/nikolina.kovac Foto: Instagram/nikolina.kovac

- Ja sam pozitivac bio u celoj priči. Ja sam negde bio taj koji je nju gurao napred kada su stigli ti neki prvi rezultati. Stalno sam ponavljao da ne doživljavamo odmah sve kao da je smak sveta. Pričao sam joj da ćemo pregurati sve, da ima nade... Na kraju se i ispostavilo da je sve bilo u redu - otkriva Saša kako su pregrmeli izazovan period.

Pre 9 godina žene su OTKINULE za njim, Dženifer Lopez ga je angažovala za seksi scene, a ovako danas izgleda Vilijam Levi! (FOTO)

Ni Nikolina ni Saša nikada nisu mnogo govorili o stvarima i situacijama kroz koje su prošli, što je samo dokaz da im medijska pažnja nije preko potrebna.

Poslušajte i novu pesmu Saše Kapora, duet sa Sonjom Kocić:

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Izvor: "Blic Puls")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA