≫ 

U večerašnjoj epizodi "VOJNE AKADEMIJE" čekala vas je prava DRAMA! Evo šta se dešavalo posle smrti vojnika zbog kog je plakala Srbija (VIDEO)

Nova epizoda serije koja je prošle nedelje Srbiju naterala na suze emituje se večeras na Radio-televiziji Srbije, a evo šta ste gledali u njoj

  • 31

Vojnik Radisav Risović Ris, kog je igrao glumac Radovan Vujović, tragično je izgubio život u prethodnoj epizodi "Vojne akademije", a njegovo stradanje tokom vojne intervencije na Bliskom istoku rastužilo je sve koji prate čuvenu seriju.

SMRT U VOJNOJ AKADEMIJI: Zbog ove scene plakala je cela Srbija! (FOTO)

Miljenik "Vojne akademije" u vezi je sa lepom Milenom, a njegova BIVŠA devojka ćerka je čuvene srpske glumice! (FOTO)

U nedelju 30. aprila čekala vas nova epizoda, i nova drama!

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Njegova smrt u "Vojnoj akademiji" rasplakala je Srbiju, a on sada uživa u ljubavi sa ovom 11 godina mlađom LEPOTICOM! (FOTO)

Mladi kadeti odlaze na teren, a među njima i Zimče i Perić, ali i vrlo iskusni potpukovnik Panić. Svako od njih bori se sa svojim uspomenama, dok kadeti upadaju u mnoge nevolje iz kojih će uspeti da se izvuku i izađu i to uz uzajamnu podršku i dobro poznatu šalu.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Međutim, doći će do velike napetosti i sukoba! U život Klisure posle pola godine vratiće se neko koga nije mogao da zaboravi, dok se u život Kašanina vraća njegova napola zaboravljena noćna mora - Vera!

Zbog njega je plakala cela Srbija: Evo šta miljenik "Vojne akademije" kaže o sceni u kojoj umire! (FOTO)

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Ne propustite novu epizodu jer vas čeka lavina novih emocija i preokreta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki.pg.bg.

    30. april 2017 | 18:25

    Drzava pokusava na sve nacine da odobrovolji javnost da se opet uvede zakon o sluzenju vojnog roka . E pa ja sam bio i u vojsku i u razne rezerve da bi kruna tih moih pacenickih dana zavrsio sa ratom , bio sam dobrovoljac sa tri ratista i ostavljen od strane drzave da umrem od gladi, zajedno sa porodicom . Tako fala velika na ove vase lazave akademije koima trujete mlade ljude mislite da se lako zaboravljaju takve patnje i nepravde. I jos imam dva jako sposobna i ozbiljna sina koi su vredni i pametni a imam i veliki autoritet kod svoje porodice , dok sam ja ziv nece ici u razne vojske a kamoli u ratove, pa neka sinovi onih koi su umakli iz drzave kada se zapucalo brane oceva osramocena imena sa tim sto ce odit u ratove i razne vojske.

  • Crni

    30. april 2017 | 15:58

    Ko je plako? Nepoznajem takve

  • Rale

    30. april 2017 | 20:26

    Ko je bio vojnik bar mesec dana nije mogao videti starešinu sa dugom neurednom kosom.Totalan amaterizam jadno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA