JA SAM BREND! Zorannah nikad iskrenije o poslu, dečku fudbaleru i tome koliko programa koristi kada FOTOŠOPIRA jednu sliku (VIDEO)

Zorana Jovanović na dva dana je sa dečkom Danijelom Milićevićem došla u Srbiju, a naša ekipa sa njom je popričala o svim aktuelnim temama. Odgovori su, kao i uvek, bili potpuni hit

  • 14

Zoranu Jovanović više nemojte oslovljavati sa modna spisateljica i blogerka, jer je po sopstvenim rečima to prerasla. Ona je, kako kaže, brend, iako u samom početku bavljenja ovim poslom nije mislila da će od toga živeti.

Međutim, na samom početku razgovora Zoranu smo pitali da li joj imponuje to što je uzor mladim devojčicama, te kolika je odgovornost na njoj.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

- Svakako da je neka vrsta odgovornosti. Taj momenat, da neko u tebe gleda na takav način... Moraš dosta da doziraš i da paziš šta i kako, ali jako je lepo osećanje. Ispuni te, shvatiš da sve to što radiš ima smisla - kaže Zorana.

Ovako su poznati ofarbali jaja, a Zorannah i Dajana su APSOLUTNE pobednice! (FOTO)

VIŠE GA NE KRIJE: Zorannah sa dečkom fudbalerom proslavila Uskrs! (FOTO)

Nakon titula modne blogerke, spisateljice i parfema koji je napravila, koji nosi njeno ime, zanimalo nas je šta je sledeće.

- Ne smem da kažem odgovor na to... (smeh) Nešto lepo je u pripremi i trebalo bi krajem ove godine, početkom ledeće da izađe. U svakom slučaju, mislim da ja više nisam ni modna blogerka, ni spisateljica, nego je više to neka vrsta brenda. Ja modni blog nisam napisala od novembra, tako da je sve to nekako postalo drugačije i dublje nego što je bilo - ističe Zorannah.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

S obzirom na to da mnoge devojčice već kao tinejdžerke imaju obično sezonske poslove od kojih zarade i uštede neki novac, Zoranu smo pitali koji je bio njen prvi posao. I prilično smo se iznenadili odgovorom.

KAKAV BLAM! Lidija Vukićević rekla da je Zorana bila u vezi sa njenim sinom, blogerka se PREZNOJILA! (VIDEO)

- Ja sam prosto imala tu sreću da sam imala takve roditelje da nisam morala da radim, ali mislim da je bila prva godina fakulteta kada sam krenula da se bavim ovim. Naravno, to nije u početku bilo kao što je sada. Dobre dve, dve i po godine ja nisam dinara uzela od toga, niti je to bio posao, nego neka vrsta hobija. Nisam znala da li će to ikada da bude neka vrsta posla, a s druge strane nisam nešto ni razmišljala o tome. Meni se to nekako samo dogodilo. Svaki posao ima svoje prednosti i mane. Ja lično mislim da nisam za neki posao od 9 do 17h, ili od 8 do 16h, i imala sam tu sreću u životu da mi se dogodio ovakav neki posao, gde imaš svoju slobodu, gde možeš kako ti želiš - iskrena je Zorana.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Kako je većina onih koji koriste Instagram čula, ova društvena mreža uvešće oznaku za fotografije koje su fotošopirane, a kako se priča moguća je i zabrana istih. Evo šta Zorana, koja to redovno radi sa svojim fotografijama, kaže na to:

Ognjen Amidžić se skinuo u Grčkoj, pa pokazao TETOVAŽE za koje sigurno niste znali! (FOTO)

- Niko tebe ne može da natera... Ja znam kako ja sređujem moje fotografije. Ja koristim četiri različita programa za boje! To se provlači kroz toliko nekih različitih filtera, svetla, kontrast... Bukvalno možeš sliku koja je u kontrasvetlu da promeniš da izgleda kao da je slikano u hladu. Mislim da to neće baš moći da pije vodu zato što ne možeš ti nikoga da nateraš na to.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Nismo mogli a da se ne osvrnemo i na njenu vezu sa fudbalerom Danijelom Milićevićem kod kojeg često putuje u Belgiju, gde on i živi.

- Pišu već skoro dve godine pa nikom ništa. To je iz nekog razloga u žići interesovanja stalno, i ja sam se trudila da to krijem i krijem i krijem, jer prosto ne volim da se na takav način provlačim po novinama. To je, nekako, moja privatnost, ali ne vredi. Nas dvoje smo došli ovde na dva dana. Naravno da je sve u redu, već duži vremenski period - završila je Zorana.

Zorica Marković smršala, totalno promenila imidž, kad se pojavila u "Grandu" svi se oduševili! (FOTO)

Kompletan razgovor poslušajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .S. S.

    3. jun 2017 | 18:37

    Ovo je odličan primer zašto smo nam je društvo u ovakvom stanju i zašto sve što nema smisla ima svoju priču kome ova tuga može da bude brend ccc

  • Sandra

    3. jun 2017 | 18:02

    Ona brend? Hahaha.A ovi cvikeri joj tako ruzno stoje.

  • Boris Karpinski

    3. jun 2017 | 18:29

    Јадна...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA