≫ 

Ružica je abortirala njegovo dete, prijavila ga za nasilje, na Farmi je imao aferu, nestao, a evo kako danas izgleda i šta radi Aki Marković! (FOTO)

Andrija Marković pre tri godine bio je miljenik tinejdžerki, a Ružica Veljković zbog njega je u "Parovima" svakodnevno lila suze. Međutim, Andrija se ubrzo povukao, a kako se čini sada i za stalno

  • 13
Andrija Aki Marković, Farma Foto: TV Pink

Kada se 2011. godine pojavio u "Zvezdama Granda" svi su mislili da će Andrija Marković ostvariti zavidan uspeh.

Iako je za to imao sve predispozicije, od dobrog glasa i stasa, silnih obožavateljki koje su ga jurile, Aki ipak nije ispunio očekivanja.

Ono po čemu je najviše bio u centru pažnje jeste prvo veza sa Ružicom Veljković, a kasnije i sa bivšom učesnice "Farme" Sarom Trajanović.

Foto: Instagram/ruzicaveljkovic Foto: Instagram/ruzicaveljkovic

O njegovom i Ružičinom odnosu i ljubavi mesecima se pisalo, a ono što je i sama Ružica izjavila jeste da je abortirala njegovo dete, te da ju je tukao, zbog čega ga je svojevremeno prijavila, pa povukla prijavu.

Andrija se nakon svega toga povukao iz medija. Trenutno se zbog smrtnog slučaja u porodici nalazi u Požarevcu, a iako i dalje peva priča se da nema nameru da se vraća na estradu.

Foto: Facebook/AndrijaPrivee Foto: Facebook/AndrijaPrivee
Foto: Facebook/AndrijaPrivee Foto: Facebook/AndrijaPrivee

Foto: Facebook/AndrijaPrivee Foto: Facebook/AndrijaPrivee

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA