≫ 

Starleta brutalno pretukla dečka, polomila mu nos i unakazila lice! (FOTO)

Kada su videli kako Džeremi izgleda, lekari nisu mogli da veruju da mu je ovakve povrede nanela žena

  • 27
Foto: Instagram/stephaniedavisfitness Foto: Instagram/stephaniedavisfitness

Stefani Dejvis i Džeremi Mekonel, zvezde britanskog "Velikog brata", žestoko su se potukli u nedelju veče u sobi "Royal Chace" hotela u Irskoj!

Kako pišu svetski mediji, razlog za žestoku svađu još uvek nije poznat, ali ono što je sasvim sigurno i jasno jeste to da je Džeremi izvukao deblji kraj pošto mu je devojka nanela ozbiljne povrede. Glumica i starleta svom dečku, poznatom modelu, polomila je nos, povredila oko, a od silnih udaraca Džeremi je dobio i potres mozga.

Foto: Profimedia, Xposurephotos Foto: Profimedia, Xposurephotos

S druge strane, Stefani je iz policije izašla sa masnicom kod oka te izgrebanim vratom. Stefani je iz pritvora puštena nakon što je platila kauciju.

Iako se njih dvoje još uvek nisu oglasili ovim povodom, prema izjavama svedoka, Džeremi i Stefani pre tuče satima su se opijali u jednom pabu. Tu je već došlo do verbalnog obračuna, nakon kog su se odvojeno vratili u hotel, a potom se i sukobili u sobi. Kako se priča, više od 10 policajaca razdvajalo je par.

Džeremi se nakon skandala i pregleda u bolnici, vratio u rodni Dablin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA