• 22

Jelisaveta je sada stvarno MILIONERKA, u slučaju razvoda može da dobije cifru od koje se vrti u glavi!

Miloš Teodosić uskoro će spakovati kofere i preseliti se u Ameriku, pošto je potpisao novi ugovor, a od cifre se svima zavrtelo u glavi

  • 22
Foto: Instagram, Profimedia/Sputnik

Foto: Instagram, Profimedia/Sputnik

Nepunih mesec dana koliko je prošlo od venčanja Milošu Teodosiću krenulo je bolje nego ikada, pošto će uskoro potpisati dvogodišnji ugovor za čuvene LA Kliperse!

Kejt Midlton na Vimbldonu pitali koji su joj omiljeni teniseri, ona otkrila ime onog koji se SVIĐA njenoj mami! (FOTO)

Teo progovorio o venčanju sa Jelisavetom, a ono što je rekao više je nego ŠMEKERSKI!

Kako prenose i svetski i domaći mediji, Teo će sa ovim klubom potpisati dvogodišnji ugovor vredan 12,3 miliona dolara, a on i Jelisaveta verovatno će se zajedno preseliti u Kaliforniju.

Foto: Instagram/ivanacica93

Foto: Instagram/ivanacica93

Kako se priča, Jelisaveta će spakovati kofere zajedno sa svojim mužem, i od oktobra će živeti van granica Srbije. Ukoliko do toga zaista dođe, Jelisaveta neko vreme neće snimati u Srbiji, a serija "Ubice mog oca" u kojoj ćemo je gledati već se snima, tako da će biti slobodna da otputuje iz Srbije.

Kada vidite na KOJE mesto u Crnoj Gori je Marko Jarić odveo Adrijanu Limu, ODUŠEVIĆETE se! (FOTO)

Inače, iako se priča da su Jelisaveta i Teodosić potpisati predbračni ugovor (po kom ona u slučaju razvoda navodno dobija "samo" milion evra), ukoliko se to ispostavi kao neistina, a do razvoda, nekim slučajem, jednog dana dođe, Jelisaveta će i te kako imati koristi od Teove zarade od LA Klipersa. Po slobodnoj proceni i dosadašnjim iskustvima kada su razvodi poznatih u pitanju, Jelisaveta bi mogla da dobije skoro polovinu od Teove zarade od novog ugovora.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Madam

    Meni je antipaticna.

  • EL...

    Dovoljna je venčanica , na izvolte ! Gola ramena ,gole noge do mamice , vulgarno ! Mislim da je mogao seriozniju da nadje ! Predbračni ugovor se radi pre braka ! Ne razvodite ih u medenom mesecu ;):D

  • momazver

    Realno, Vuk nije imao.ooo.ooo šanse.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima