Dragana Mirković jedina ODBILA da glasa u superfinalu, Maja Nikolić je žestoko isprozivala u programu UŽIVO! (VIDEO)

Jedini član žirija koji nije glasao u superfinalu bila je Dragana Mirković, što su joj ostali članovi prilično zamerili

  • 5

Veliko finale "Pinkovih zvezda" završeno je oko tri sata ujutru u studiju u Šimanovcima, a pobedu su odnela dva kandidata - Ismail Beriša po glasovima publike, i Indira Beriša po glasovima žirija.

DVA POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDA! Publika izabrala Ismaila Deliju, a žiri Indiru Berišu! (FOTO) (VIDEO)

Adrijana Lima na Svetom Stefanu sa Jarićevom majkom, ono što je za nju napisala ODUŠEVILO je sve! (FOTO)

Glasanje žirija bilo je veliko iznenađenje, pošto nije bilo poznato da će se proglasiti dva pobednika, a jedina iz postave koju smo gledali proteklih 10 meseci koja je došla u studio bila je Maja Nikolić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ona je i prenela kako su glasali Dara Bubamara, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i ona sama, dok Dragana Mirković nije glasala. Maja nije odolela a da Draganu zbog ovoga ne prozove, pomenuvši čak i to da Dara Bubamara deli njeno mišljenje.

ODMAH UHVATIO CRNOGORSKU ZASTAVU: Pogledajte kako je Delija reagovao kada je proglašen POBEDNIKOM "Pinkovih zvezda"! (VIDEO)

- Samo nešto da vam kažem... Gaga je rekla da neće da glasa. Ona je na kruzeru, tamo nema wi-fi, pošto je 1812. godina...  Pošto Gaga obično nema do kraja, što kaže Dara, onu stvar, da kaže svoje mišljenje, mi smo morali da imamo našeg glavnog "Maped šou" člana žirija, Miroljuba Aranđelovića, koji će morati da da glas umesto Dragane - rekla je sa podsmehom Maja.

Pogledajte i snimak (premotati na 4:40)

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bazinga

    9. jul 2017 | 15:10

    Svaka cast Dragani ,zena nece da ucestvuje u namestanjima produkcije. Ostali clanovi zirija su pokazali da su dosli zbog novca cim su dopustili da produkcija pravi spisak finalista...

  • BZV

    10. jul 2017 | 10:52

    Pa svaka cast Dragani! Zasto bi glasala kad na pocetku nisu su bila takva pravila, a to su ocigledno iskopirali od Zvezde Granda. Ona je tokom takmicenja imala vise favorita i moglo se to primetiti po njenim komentarima. Nazalost neki od njih su prerano ispali, a prosle su devojke koje su samo lepe, eto. Nek je samo prozivaju sto je dosledna sebi. Narod vidi sve!

  • BL

    9. jul 2017 | 17:10

    Ova Maja je naporna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA