≫ 

Nikola Kojo prodaje svoju omiljenu gitaru, a razlog će vas oduševiti (VIDEO)

Slavni srpski glumac odlučio je da za 400 evra proda gitaru koju poseduje godinama, a sve u cilju pomoći onima kojima je potrebna

  • 9

Jedan od onih koji godinama unazad podiže svest o tome da treba biti human i pomoći, koliko ko može, onima kojima je pomoć potrebna, svakako je Nikola Kojo koji je svojim gestom ponovo oduševio.

Naime, Kojo je odlučio da proda svoju omiljenu gitaru koja je u njegovom vlasništvu godinama unazad, i to za 400 evra, kako bi pomogao završetak izgradnje hemato-onkološke klinike u Nišu.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Mnoge pesme je na njoj sam odsvirao, ali sad je vreme da ona odsvira najlepšu stvar i pruži podršku klincima - istakao je Kojo.

Inače, Nikola je gitaru kupio u vreme kada je imao želju da otvori svoju kafanu. Kako kafane nema bez muzike i gitare, odlučio je da nabavi akustičnu bas-gitaru. Kafanu nije otvorio, ali na gitari mnogo puta jeste svirao, navodi se u oglasu.

Novac koji se prikupi biće uplaćen Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR). Za opremanje klinike neophodno je 20 miliona dinara, dok je država obećala da će donirati polovinu novca i troškove za porez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    10. jul 2017 | 12:28

    Svaka cast Nikola

  • Н. С

    10. jul 2017 | 11:05

    Браво, Никола. Нек' Бог подари здравље и дуг живот, твојој деци, теби, и твојој породици.

  • Crnogorac

    10. jul 2017 | 10:21

    Bravo majstore...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA