SRPSKA MONIKA BELUČI: Ova devojka je dublerka italijanske lepotice! (FOTO)

Misica i glumica Dragana Atlija u Kusturičinom filmu, u scenama koje zahtevaju akrobatske pokrete i gipkost tela, menja slavnu glumicu

  • 11

Misica Dragana Atlija (30) dublerka je italijanske lepotice Monike Beluči u Kusturičinom filmu "Na mlečnom putu". Dragana će izvoditi sve opasne scene koje zahtevaju akrobatske pokrete i veliku gipkost tela. Atlija je svoju karijeru u manekenstvu započela kada je predstavljala Srbiju na takmičenju za mis sveta u Kini, 2008. godine.

Lepa Srkpinja rođena je 1983. godine u Kninu, a odrasla je u Beogradu. Svojom lepotom uspela je da osvoji brojne obožavatelje, a pod zastavom Srbije takmičila se na Izboru za mis sveta u Kini, 2008. godine. Nakon toga, ponela je titulu mis bikini šarma, a 2009. godine nas je predstavljala na Izboru za mis univerzuma na Bahamima.

Nakon manekenske karijere, prelepa Dragana oprobala se i u glumačkim vodama. Osvojila je strane producente i pojavila se u čak četiri filmska ostvarenja koja su se u poslednje dve godine snimala u Srbiji. Trenutno je angažovana na dva velika projekta "Na mlečnom putu" i "Everli".

Imala je uloge u filmovima "November Man", "Ironclad" i "Tree Days to Kill".

Atlijeva se dugi niz godina bavi fitnesom, te je bila idealna za dublerku Monike u scenama koje zahtevaju akrobatske pokrete i gipkost tela. Studira "R & B Koledž" i govori nekoliko svetskih jezika − engleski, španski i italijanski.

Srpska lepotica već ima brojne fanove na društvenim mrežama koji prate svaki njen korak. Gomila pratilaca podržava mladu manekenku u njenoj želji da se jednog dana bavi glumom.

(A. Č. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VforV

    28. avgust 2013 | 15:11

    Prelepa je,ali nema veze sa Monikom

  • Angie

    28. avgust 2013 | 15:37

    Prelepa jeste! Prirodno izgleda nije napucana!Ali nema nista sa Monikom

  • Majalena

    28. avgust 2013 | 15:53

    Stvarno je lijepa.Ali nema nikakve,ama bas nikakve,slicnosti sa Monikom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA