Ceca kao Nole: U hiperbaričnoj komori sprema se za koncert u Nišu

- Njoj je ustanovljena aritmija, i zahvaljujući metodi udisanja čistog kiseonika, uspela je da se oporavi od posledica izazvanih stresom i umorom - tvrdi izvor blizak pevačici

  • 6

Bez obzira što ima zdravstvene probleme, zbog kojih je prošle nedelje završila u bolnici, Ceca Ražnatović za "Kurir" kaže da će biti spremna za koncert koji je 28. septembra najavljen u Nišu, kao i da je energija koju razmenjuje sa fanovima najbolji lek za sve njene boljke.   

Da podsetimo, pevačici je 19. septembra pozlilo i zbog toga se nije pojavila na suđenju u Beogradu, a Ceci je u bolnici "Dragiša Mišović" ustanovljena aritmija i propisana stroga terapija.

- Ona veoma vodi računa da ispoštuje terapiju koju su joj lekari prepisali. Redovno odlazi na kontrole, a desetak dana išla je i u hiperbaričnu komoru. Poznato je da udisanje čistog kiseonika povećava energiju i dovodi do akutne detoksikacije organizma, tako da je, zahvaljući toj metodi i savetima vrhunskih doktora, uspela da se oporavi od posledica izazvanih stresom i umorom nakon veoma uspešne turneje, objavljivanja novog albuma i spektakularnog koncerta na Ušću - navodi izvor blizak Ražnatovićevoj.

Ceca objašnjava da se oseća mnogo bolje i da je spremna za koncert u Nišu.

- Jedva čekam da se vidim s fanovima u južnoj Srbiji. Publika je moj najbolji lek. Kad izađem na scenu, ta energija koju tokom koncerta razmenjujemo utiče na mene kao najjači medikament - zaključila je Ceca Ražnatović.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    26. septembar 2013 | 15:14

    Pa kako mozete velikog Nola i nju da stavite u jednu recenicu,pa sramota

  • Bosnjak

    26. septembar 2013 | 13:24

    Balkanska zvezda je puna iznenadjenja ili je mozda proslo sudjenje na koje nije mogla zbog bolesti ili da se ne zamjeri mafiji .Ali kad je koncert u pitanju ,odmah je zivahnula .No sve u svemu hiperbarična komora je odigrala ulogu ,mada mislim da je tebala primjenit tu terapiju pre sudjenja jer nikako da se pojavi na sudu

  • savest

    26. septembar 2013 | 15:36

    Molio bih da ne stavljate naseg heroja sa ovom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA