MILAN STANKOVIĆ: Neću da izgledam kao Seka!

"Gladan sam, nervozan sam koliko sam gladan. Ne mogu da jedem pre nastupa, moram kad završim. Neću da se najedem i izađem na scenu, pa da izgledam kao Seka", rekao je pevač

  • 12

Milan Stanković nedavno je na snimanju novogodišnjeg programa izjavio da i te kako vodi računa o svojoj liniji, te pre nastupa ne konzumira hranu, kako se ne bi naduo i, kako sam kaže, publiku podsetio na koleginiicu Seku Aleksić.

 

Folk pevačica sada je u top formi, budući da ne izlazi iz teretane, međutim, to nije uvek bilo tako, već je Aleskićeva tokom svoje karijere neretko bila na meti brojnih kritika zbog viška kilograma, što je Stankovića verovatno podstaklo da napravi ovo poređenje.

 

 

- Gladan sam, nervozan sam koliko sam gladan. Ne mogu da jedem pre nastupa, moram kad završim. Neću da se najedem i izađem na scenu, pa da izgledam kao Seka Aleksić - rekao je Stanković, koji ni ovom prilikom nije izostavio da spomene svoju nekadašnju devojku Radu Manojlović.

 

- U korektnim smo odnosima, kada se vidimo javimo se jedno drugom i to je sve. Nemam devojku, slobodan sam i vidi se po meni da mi prija ovo stanje jer sam više pozitivan, ne delim ni sa kim energiju - rekao je plavušan iz Obrenovca.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    1. decembar 2013 | 14:18

    Plavuša se baš primio. Seka kakva god da je, ali je do daske ženstvena. A i ti si sestro..

  • Милош

    1. decembar 2013 | 14:38

    Кога још занима шта један геј мисли

  • Nina

    1. decembar 2013 | 15:24

    Milane, ne kenj*j!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA