PREMIJERNO: Poslušajte novu pesmu Nataše Bekvalac! (AUDIO)

"Ova numera se prilično razlikuje od mojih dosadašnjih singlova. Ušla sam u talas modernih, tehno ritmova", rekla je pevačica otkrivši delić svoje nove pesme

  • 5

Nataša Bekvalac zagolicala je maštu svim svojim obožavaocima prilikom gostovanja na Radiju "Pingvin", gde je predstavila deo novog singla "Bolesno te volim", koji će ekskluzivno biti emitovan u subotu 7. decembra, tačno u 1o časva na "Pingvinu", dok je premijera spota planirana u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato"

Gostujući na talasima ovog popularnog radija, Nataša je pričala o novom singlu, ali i najavila nov album koji planira da predstavi publici krajem marta sledeće godine.

- Pesmu je radio moj prijatelj i saradnik Damir Handanović, a tekst Marina Tucaković. Poprilično se razlikuje od singlova koje sam izdavala. Ušla sam u talas modernih, tehno ritmova. Ova pesma je "bendovska", da se tako žargonski izrazim, i planiram da je izvodim uživo sa svojim bendom na svim nastupima - rekla je ona.

Poslušajte kako zvuči Natina nova numera:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA