HIT: Silikonske kraljice ulaze na Farmu (FOTO)

Kraljice silikona po svaku cenu žele da budu poznate, smatraju da bi im učešće u rijalitiju bilo odskočna daska za eventualnu karijeru. Budući da nemaju momke, u Lisoviću bi bile potpuno opuštene

  • 5

Devojke koje su javnosti postale poznate samo zbog svoj neprirodnog izgleda, uskoro ulaze na "Farmu". Budući da svojim, u najmanju ruku čudnim izgledom, dižu prašinu gde god se pojave, televizija "Pink" igra na sigurno podizanje gledanosti.

Tijana Đuričić i Sanja Jojić pokušaće da zavedu farmere.

- Muškarci bi bili oduševljeni kada bi Sanja i Tijana ušle. Jednoj od njih se dopada Edin, pa neće čuditi ukoliko na imanju dođe do sukoba između Jelene Jovanović, Sanje, ili Tijane - kaže izvor blizak produkciji.

Kraljice silikona po svaku cenu žele da budu poznate, smatraju da bi im učešće u rijalitiju bilo odskočna daska za eventualnu karijeru. Budući da nemaju momke, u Lisoviću bi bile potpuno opuštene.

Podsetimo, devojke su izjavile da ih roditelji potpuno podržavaju u pumpanju silikonima, te da su na dosadašnje operacije potrošile 10.000 evra. 

OVDE pogledajte gole slike Tijane Đuričić.

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    21. decembar 2013 | 11:46

    DNO DNO DNO DNA!!!!!! Zelim da odem iz ove drzave!!!!!!

  • Dera

    21. decembar 2013 | 15:00

    Molim udruzenja za zastitu zivotinja da traze hitno sklanjanje magarca sa farme jer je ozbiljno ugrozen , sto rad straha sto od napastvovanja !!!

  • sasa stankovic

    21. decembar 2013 | 18:19

    Estetskog hirurga koji je izvršio zahvate na ovim dvema nesrećnicama treba izbaciti iz lekarskog društva i najoštrije kazniti. Njihova grotesna lica govore šta je njima uradila "estetska" hirurgija ? Iako hirurg nije ništa uradio bez njihovog pristanka, verujem da je znao u šta se upušta, Pomama za novce odavno je zakačila medicinske radnike i oni prednjače u primanju mita. Zamislite da se jutrom probudite pored jednog od ova dva akrapa ?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA