Kim Kardašijan i Paris Hilton zagolicale maštu pred novi spot zvezda Exita! (VIDEO)

Paris je čak u opisu svoje objave napisala da ne može da prestane da gleda u "pozadinu svoje najbolje drugarice"

  • 1
Kim Kardašijan, Paris Hilton Kim Kardašijan i Paris Hilton/ Printskrin: Instagram/parishilton

Kim Kardašijan i njena drugarica Paris Hilton snimile su se u nikada lepšem izdanju i zagolicale maštu fanovima, najavljujući "iznenađenje".

Paris je čak u opisu svoje objave napisala da ne može da prestane da gleda u "pozadinu svoje najbolje drugarice"! Pratiocima je zato bilo jasno da se dve dame pripremaju za video spot za pesmu izazovnog naziva "Best Friend's Ass", budući da je Paris ranije najavila ovu saradnju sa zvanično najbolje rangiranim svetskim DJ tandemom Dimitri Vegas & Like Mike, objavivši otvoreni poziv za kasting za mlade ljude sa "sjajnim karakterom".

 
 
 
View this post on Instagram
#SecretProject with @KimKardashian. 🔥👸🏼👸🏻🔥 🎶 I can’t stop looking at my #BestFriendsAss🎶 🍑👀A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Twitter pratioci su odmah krenuli da komentarišu da ne mogu da dočekaju i pesmu i spot, a poznate biznismenke čak su i uslikane na setu u istim srebrnim haljinama koje im ističu atribute, dok nama ostaje da se nadamo da ćemo ovu zaraznu numeru moći da čujemo ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u sklopu spektakla koji braća Dimitri Vegas & Like Mike pripremaju za EXIT festival!

Dimitri Vegas, Like Mike Dimitri Vegas & Like Mike/ Foto: Promo

Dodatni snimci i fotografije sa seta otkrili su da spot obiluje opasnim zmijama, a kamere su uhvatile i zvezdu emisije "RuPaul's Drag Race" Derricka Barrija, koji je snimljen u kopiji legendarnog autfita koji je Britney Spears nosila za pesmu "I'm a Save 4 U", te je jasno da se radi o video spotu koji će da podigne i temperaturu i nekoliko obrva!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Didi

    8. maj 2019 | 14:42

    Ništa nije slučajno.Za pare prodaju dušu, a ovo je usputna zarada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA