LEPOTA: Srpski maneken i manekenka u trci za najbolje modele sveta!

Maja Mihajlović i Nikola Stojiljković su izabrani da budu predstavnici Srbije za svetski izbor „Best Model of the World“. Nadamo se da će oni krenuti stopama Filipa Panajotovića, koji je prošle godine proglašen za najboljeg manekena na svetu

  • 1

Izabrani su predstavnici naše zemlje za izbor „Best Model of The World”, koji će se održati 7. decembra u Sofiji. Maja Mihajlović i Nikola Stojiljković bili su najbolji od ukupno dvadeset finalista u kategoriji devojaka i mladića, a imaće priliku da se nadmeću za laskavu titulu najbolje manekenke, odnosno najboljeg manekena sveta. Podsećanja radi, Filip Panajotović je prošle godine na ovom takmičenju izabran za najboljeg manekena.

„Best Model of The World” je svetski izbor za profesionalne modele s tradicijom dugom preko dvadeset godina. Prvi put je održano 1987. u Istanbulu, u Turskoj, a osnivač je Erkan Ozerman. Učesnici ovog izbora dobijaju velike šanse da se pokažu u svetu filmske industrije i advertajzinga.

Na svetskom takmičenju „Best Model of The World” do sada je učestvovalo više od 1.000 profesionalnih modela iz 136 različitih zemalja, a na podijumu su se našle Naomi Kempbel, Eva Hercigova, Katuša Nijan i mnoge druge manekenske zvezde. Ovo takmičenje je pozornica na kojoj se prikazuju najnovije kolekcije vrhunskih brendova, od nakita i kozmetike preko modne i sportske odeće do kupaćih kostima i aksesoara (Givenchy, Issey Miyake, Lecoanet Hemant, Nina Ricci, Paco Rabbane, Revlon, Thierry Mugler, Torrente, Ungaro i drugi).

Zvezde svetske elite, kao što su Sofija Loren, Pako Raban, Madam Karven, Aleksandr de Pari, Iv San Loran, Žan Pol Gotje, bili su gosti i članovi žirija ovog takmičenja.

Svake godine „Best Model of The World” u saradnji sa Fox Fashion Agency bira ženskog i muškog modela koji predstavljaju Srbiju na ovom prestižnom svetskom takmičenju modela. Na prošlogodišnjem izboru, Srbiju je predstavljao Filip Panajotović, koji je poneo laskavu titulu najboljeg manekena Evrope. (Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA