POSTAVLJA STANDARDE: Tesla Tablet L7 dostupan i u beloj boji (FOTO)

Od danas je ovaj popularni model dostupan i u kombinaciji čistog aluminijuma i elegantne bele boje, što čini skladnu i elegantnu celinu koja naglašava njegove kompaktne dimenzije

  • 8

Novi standard u kategoriji pristupačnih tableta, Tesla L7 kompanije Comtrade, od danas je dostupan i u beloj boji. Kao definitivni Best Buy uređaj u svojoj kategoriji, Tesla Tablet L7 objedinjuje sjajne karakteristike i veoma povoljnu cenu.

Najnovija verzija Android operativnog sistema donosi mnogo pogodnosti u odnosu na prethodnu verziju: brži multitasking i iščitavanje internet stranica, kvalitetniju e-mail aplikaciju i manje zauzeće RAM-a od strane sistemskih procesa. Zbog svega ovoga, Tesla Tablet L7 reaguje brže i radi efikasnije od uređaja koji koriste Jelly Bean verziju Androida.

Za brzi rad Tesla Tableta L7 zaslužan je Intel Atom procesor sa dva jezgra koji paralelno obrađuje četiri zahteva, što posebno dolazi do izražaja zbog obilja RAM-a. Ovo je dobitna kombinacija koja omogućava Tesla Tabletu L7 izuzetno tečan rad, karakterističan za vrhunske modele. Bilo da želite da otvorite veliki broj internet stranica, čitate zahtevne PDF-ove, budete prisutni na društvenim mrežama ili sve ovo zajedno, Tesla Tablet L7 vam to omogućava bez ikakvih usporenja.

Kućište sa aluminijumskim delovima čini da Tesla Tablet L7 bude kompaktan, lagan i čvrst uređaj koji udobno leži u ruci. Tankih bočnih okvira i lakši od 300 grama, ovaj tablet se dugo koristi bez zamora ruku, a može da se smesti i u malo veći džep što olakšava njegovo prenošenje. Od danas je dostupan i u kombinaciji čistog aluminijuma i elegantne bele boje, što čini skladnu i elegantnu celinu koja naglašava njegove kompaktne dimenzije.

Tesla Tablet L7 dolazi sa ugrađenih 8 GB brze flash memorije od čega je korisniku na raspolaganju 4 GB. Ako želite da povećate količinu prostora za snimanje podataka, na raspolaganju vam je micro SD slot koji podržava kartice kapaciteta do 32 GB. Uz tablet se kao dodatna oprema isporučuje USB OTG adapter koji omogućava čitanje USB flash diskova sa omiljenim video fajlovima. Putem ovog adaptera, na Tesla Tablet L7 može da se priključi i druga periferna oprema (tastatura, miš...), ali i podržani USB 3G modemi.

Kombinacija štedljive hardverske platforme i kvalitetna baterija velikog kapaciteta garantuju dugu autonomiju, pa nije čudno što Tesla Tablet L7 može da dostigne i do 4 sata rada bez punjenja, bez obzira da li gledate neki video visoke rezolucije, surfujete internetom ili čitate dobru knjigu.

Znajući da će korisnici veliki deo svog vremena provesti sa Tesla Tabletom L7, kompanija Comtrade se za ekran sa najkvalitetnijom IPS2 tehnologijom. Uređaj može da se koristi u raznim položajima bez gubljenja kvaliteta prikaza, a slika ostaje prijatna, vernih boja i odličnog kontrasta iz svih uglova gledanja.

Od juna meseca, Tesla Tableti kompanije Comtrade postali su najprodavaniji brend tablet računara kako u Srbiji, tako i u Bosni i Crnoj Gori.

Tesla Tablet L7 će se u prodaji pojaviti odmah.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    8. oktobar 2014 | 18:22

    Posedujem tesla tablet t 7,85 i mogu vam reci da sam prezadovoljan tabletom! Svaka cast za com trejd naookon nesto jevtino a kvalitetno

  • ap0calypto

    8. oktobar 2014 | 19:37

    Svaka cast ! I ime je prikadno !

  • mex

    8. oktobar 2014 | 19:09

    A koliko kosta ovaj l7

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA