≫ 

Snima se film "Povratak u budućnost 4": Posle objave Majkla Džeja Foksa gore društvene mreže! (FOTO)

Majkl Džej Foks objavio je sjajnu vest na Fejsbuku

  • 1
Foto: Universal Pictures

Legendarni filmski serijal "Povratak u budućnost" dobiće četvrti nastavak. Ovu sjajnu vest objavio je niko drugi nego Majkl Džej Foks, koji je ovom ostvarenju igrao Martija Mekflaja.

- Zdravo svima! Danas je važan dan, osim što je moj rođendan, objavljujem (da se snima film) "Povratak u budućnost 4"! O ovome smo razmišljali godinama i mi smo počeli sa snimanjem prošle godine. U narednih nekoliko dana objaviću kada će izaći. Volim vas sve - napisao je Majkl Džej Foks na Fejsbuku i objavio zajedničku fotografiju na kojoj je sa kolegama iz filma "Povratak u budućnost", Kristoferom Lojdom (koji je glumio doktora Emeta Brauna) i Leom Tompson (koja je glumila Lorejn Bejns).

Kristofer Lojd, Lea Tompson i Majk Džej Foks najavljuju film "Povratak u budućnost 4" Foto: Facebook/Michael J Fox

Podsetimo, ekipa filma "Povratak u budućnost" okupila se 2015. godine, na 30. godišnjicu filma "Povratak u budućnost 1" u Njujorku.

Hjui Luis, Majkl Džej Foks, Kristofer Lojd i Lea Tompson na 30-oj godišnjica filma "Povratak u budućnost 1" Foto: Tanjug/AP/Matthew Taplinger/Starpix

Pogledajte trejler za film "Povratak u budućnost 1":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    10. jun 2018 | 20:58

    Vraca me u detinjstvo 😌 Ja ne znam koliko sam puta odgledao ona tri dela i nikad mi nisu dosadila, danas i deca moja gledaju! 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA