≫ 

Posle 12 godina prestaje da se snima serija "Štreberi", svetski mediji bruje da je ovo razlog

Sada je i definitivno kraj

  • 1

Jedna od najpopularnijih svetskih serija "Štreberi", iliti "The Big Bang Theory", prestaje da sa snima posle 12 sezona. Ovu informaciju potvrdila je televizija CBS i producentska kuća Worner Brothers, koje stoje iza ovog ostvarenja.

Kako svetski mediji spekulišu, do ove odluke je navodno došlo jer je jedan od glavnih glumaca, Džim Parsons, koji glumi Šeldona, rešio da ode iz serije.

Podsetimo, serija "Štreberi" počela je prvi put da se emituje 2007. godine, a tokom godina postala je izuzetno popularna i uspešna, osvojivši čak 4 Emi nagrade, 1 Zlatni globus. I glavne zvezde ove serije profitirale su od ovog ostvarenja, pre svega finansijski. Naime, Džim Parsons (koji je glumio lik Šeldona), Vejn Galecki (koji je glumio lik Leonarda), Kejli Kuoko (koji je glumila lik Peni), Kunal Najar (koji je glumio lik Radža) i Sajmon Helberg (koji glumi je lik Hauarda), zarađivali su i do milion dolara po epizodi.

Poslednja, 12. sezona serije "Štreberi", biće prikazana 2019. godine.

Koji poznati glumac je odbio da igra u ovom popularnom sitkom, pročitajte klikom OVDE.

Najsmešniji momenti serije "Štreberi:

(Telegraf.rs/Entertaiment Weekly)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA